Apartmaji ApArt, Bled Turizem

O podjetju

V prijetnem mirnem okolju se nahajajo apartmaji ApArt Bled.

Okoli  objekta  se daleč naokoli razprostirajo travniki in pašniki. Iz apartmajev lahko uživate v čudovitem razgledu na Julijske Alpe, Karavanke, Bohinjske hribe in Blejski grad.

Tu je moč opazovati različne vrste ptic, ki se zadržujejo v bližnjem zaščitenem mokrišču. Ne bo zgolj slučaj, če boste vsakodnevno tu videvali divjad, kot so srnjad ali poljski zajci.
Le 15minut hoje vas loči od centra Bleda, Blejskega jezera in gradu.

Če si želite sproščujoče počitnice v mirnem okolju, kjer vlada tišina in obožujete naravo, lepe sončne vzhode in zahode, ter poglede na gore, ste željni počitka, je to prava izbira za vaš oddih. Seveda pa se lahko sproščate z različnimi aktivnostmi, ki jih nudi naš kraj z okolico in doživite prave aktivne počitnice.

Apartmaji ApArt so opremljeni z masivnim pohištvom, v podeželskem slogu in poslikavami, ki so značilne za naše kraje. Poslikave na pohištvu in slike, ki krasijoapartmaje sta naslikali akademski slikarki Anja Fabiani in Agata Pavlovec.

Poskrbeli sta za prijetno, toplo vzdušje v ApArt apartmajih tako, da bo bivanje pri nas resnično sproščujoče in domače.

ApArt Bled vam ponuja tri čudovite apartmaje:

Apartma 1 - dvoposteljna soba, dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo

Apartma 2 - dvoposteljna soba, dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo

Apartma 3 - dve spalnici z po dvema posteljama, dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo

Dodatna ponudba apartmajev ApArt Bled:

  • vodeno planinarjenje
  • široka ponudba odličnih slovenskih vin
  • najem koles

Pravljični Bled

Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak vzbujajo izredno prijetne občutke obiskovalcev v vsakem letnem času in zagotavljajo idealne razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice.

Bled privablja poslovneže, umetnike, športnike, raziskovalce, rekreativce, stare in mlade, ljudi z vsega sveta. Z lepoto jih očara in prepriča, da se vedno radi vračajo.

Bled ima blago, zdravo, subalpsko klimo z najdaljšo kopalno sezono od vseh alpskih letovišč. Z grebeni Julijskih Alp in Karavank je zaščiten pred mrzlimi severnimi vetrovi.

Apartmaji ApArt, Bled

Ponudba

Apartma 1

80€/dan

Površina : 48 m2

dvoposteljna soba dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo polno opremljena kuhinja: električni štedilnik s 2 kuhalnima ploščama hladilnik pomivalni ...
Ogled ponudbe

Apartma 2

80€/dan

Površina : 51 m2

dvoposteljna soba dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo polno opremljena kuhinja: električni štedilnik s 2 kuhalnima ploščama hladilnik pomivalni ...
Ogled ponudbe

Apartma 3

110€ / dan

Površina : 83 m2

dve spalnici z po dvema posteljema dnevna soba z raztegljivim kavčem in kuhinjo polno opremljena kuhinja: električni štedilnik s 2 kuhalnima ploščama h...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Apartmaji ApArt, Bled

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Apartmaji ApArt, Bled
  • Polno ime TANJA TERSOGLAV - SOBODAJALKA
  • Davčna številka 39130517 SI39130517
  • Matična številka 2415356000
  • Davčni zavezanec Ne