Hotel Kozana, Goriška brda Turizem

O podjetju

Na skrajnem zahodu Slovenije, v osrčju Goriških brd, vasici Kozana se v objemu vinogradov nahaja podeželski hotel Kozana.

V neposredni bližini prečudovite srednjeveške vasice Šmartno, oddaljen 5 km od meje z Italijo in 15 km od Nove Gorice Hotel Kozana nudi užitke za vse tiste, ki ljubite naravo, dobro hrano in odlično vinsko kapljico. Združite kulturne dogodke s prijetnimi sprehodi v naravi, podoživljanjem zgodovine, okušanjem tradicionalne briške hrane in slavnega briškega vina. Odkrijte Brda v vsej njihovi lepoti in preživite nepozabne trenutke v hotelu Kozana s prekrasnim razgledom, vrhunsko lokalno kulinariko ter romantičnim ambientom.

Izkusi Brda v družbi hotela Kozana

Goriška Brda slovijo kot razgibana, gričevnata dežela, ki v sebi nosi pridih sredozemske in furlanske kulture. Stik med sredozemskim, alpskim in celinskim podnebjem prinaša obilo lepega vremena, ki omogoča pohodniški in kolesarski izziv ali pa le počitniško razvajanje ob odlični kulinariki.

Ponujajo mnogo novih doživetij in spoznavanje novih kulinaričnih občutij. Ta dežela obsijana s soncem slovi po vinogradništvu in izvrstnem vinu, kakor tudi po sladkem sadju, še posebej češnjah, ki omogočajo mnoge kulinarične specialitete.

V družbi hotela Kozana vam želimo razkazati vse lepote Goriških Brd, navsezadnje tudi naš hotel leži v sami sredi briške pokrajine in omogoča prekrasen razgled.

Hotel Kozana, Goriška brda

Ponudba

Restavracija


Dobrodošli v restavraciji Hotela Kozana! Želimo Vam obilo kulinaričnih užitkov ob briških jedeh ali jedeh po naročilu ter pestrem izboru vin lokalnih vinarjev. Dober tek!

URNIK:Ogled ponudbe

Wellness


Po polno preživetem dnevu se prileže sprostitev v kotičku s turško in finsko savno. Na razpolago so kopalni plašči, brisače in copati.

URNIK:  Wellness je odprt vsak dan,...Ogled ponudbe

Izkusi Brda


Goriška Brda slovijo kot razgibana, gričevnata dežela, ki v sebi nosi pridih sredozemske in furlanske kulture. Stik med sredozemskim, alpskim in celinskim podnebjem prinaša obilo lepega vremena, ki omogo...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Hotel Kozana, Goriška brda

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Hotel Kozana, Goriška brda
  • Polno ime MARVITA hoteli, gostinstvo, turizem d.o.o.
  • Davčna številka 62661060 SI62661060
  • Matična številka 6198228000
  • Davčni zavezanec Da