Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana Obrt in storitve

O podjetju

Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana, se z vrtnarsko dejavnostjo ukvarja že več kot desetletje. Začeli smo z lastno proizvodnjo določenih sort grmovnic, trajnic in zelenjave. Kontakti z naključnimi strankami, ki so iskale drevesa, grmovja ali optimalne rešitve za zasaditve lastnih vrtov, so naše delovanje vedno bolj usmerjale k vrtnarskim storitvam. Sledilo je urejanje okolic različnih poslovnih stavb in zasebnih vrtov, tudi v sodelovanju s krajinskimi arhitekti. Kasneje smo delali vedno več z lastnimi idejami, predvsem tam, kjer je bilo pomembno znanje o vzgoji in potrebah rastlin.

 

ZAKAJ IZBRATI VRTNARSTVO ŠIMENC, UREJANJE VRTOV, LJUBLJANA?

Ker smo dobri v oblikovanju in zasaditvi vrtov, za kar dajemo tudi garancijo!

Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana,  je podjetje posebej specializirano za polaganje travne ruše in strojno setev trave, saj je lepa zelenica pika na i urejenemu vrtu. Zadnji dve leti delujemo pod imenom Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana.

Naša prvotna vrtnarska storitev je zajemala zasaditev vrtov, urejanje vrtov in okolic stavb ter vzdrževanje vrtov. Da bi izboljšali ponudbo zasajenih rastlin in travne ruše, smo začeli z lastnim nakupom okrasnih rastlin pri preverjenih proizvajalcih. Vrtnarske storitve smo na koncu razširili na celostno ureditev zunanje okolice, vključno z začetnim načrtovanjem vrtov.

 

VRTNARSKE STORITVE IN VRTNI CENTER

V ta namen smo odprli Vrtni center na Rudniku (Peruzzijeva ulica) v Ljubljani, kjer rastline nudimo po ugodnejših cenah in si jih pred sajenjem lahko ogledate. Vrtnarske storitve Šimenc vam zagotavljamo dobro izbiro rastlin za žive meje (Thuja occ. Smaragd, gaber, lovorikovec, liguster,..) in okrasne rastline, ki so najbolje prilagojene našim podnebnim razmeram. Veljavo ponovno pridobivata lasten sadni in zelenjavni vrt. Široko ponudbo imamo tudi za sadike sadnega drevja in jagodičevja. Z obiskom Vrtnega centra na Rudniku vam nudimo vse potrebne materiale in strokovne nasvete tudi za lastno vrtnarjenje.


Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana, se toplo priporoča, da jih obiščete.

Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana

Ponudba

Vrtnarske storitve


Izvajamo vrtnarske storitve kot so urejanje in zasaditve vrtov, setev trave, polaganje travne ruše, redna vzdrževalna dela zelenic in okolice hiš, obrezovanje dreves in izdel...Ogled ponudbe

Izdelava vrta


Zdrave, bujne rastline, skladen in urejen vrt polepšajo in obogatijo vsak dom ali okolico. Izbira primernih rastlin, sama izdelava vrta, nadaljnje vzdrževanje vrta in redno urejanje...Ogled ponudbe

Urejanje vrta


Vzdrževanje okolice in urejanje vrta vključuje vrsto nujno potrebnih vrtnarskih del, ki jih opravljamo sezonsko ali pa prevzamemo celoletno oskrbo vrta:

striženje žive meje gno...
Ogled ponudbe

Vrtni center


Nudimo pestro izbiro okrasnih dreves in grmovnic, sadik sadnega drevja, sadik zelenjave, dišavnice, dekorativni material za vrtove, biopripravke za varstvo rastlin ter ideje za tema...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vrtnarstvo Šimenc, urejanje vrtov, Ljubljana
  • Polno ime VRTNARSTVO ŠIMENC vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov d.o.o.
  • Davčna številka SI 89398009 SISI 89398009
  • Matična številka 6745776000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: