EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana Šport in rekreacija

O podjetju

EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana 

IMS Vadba za vsakogar je športni studio, ki vam nudi hitro in učinkovito vadbo. Današnji ritem življenja je hiter in marsikdo od nas nima časa za vadbo. Sedaj vam ponujamo učinkovito EMS vadbo in treninge v Ljubljani!
 
Kaj je EMS in kako deluje?

Vsakodnevno delovanje naših mišic poteka s pomočjo impulzov, ki jih naši možgani preko živčnega sistema sporočajo in pošiljajo mišicam in jih s tem aktivirajo. EMS takšen signal kopira oz. ga oponaša ter ga multiplicirano pošlje našim mišicam preko elektronske stimulacije.

Takšni multiplicirani impulzi naše mišice dodatno stimulirajo za skoraj 20x. Impulzi pa ne dosežejo le velikih skupin mišic, ampak tudi tista globlja mišična vlakna, ki je le stežka aktiviramo s katero koli drugo vadbo (doseganje t. i. belih mišičnih vlaken). Konvencionalna oz. klasična vadba aktivira le približno 50% mišic; EMS pa več kot 90% in to v minimalnem času. Intenzivnost impulzov in program vadbe se prilagodi vaši telesni pripravljenosti in potrebam.

EMS vadba 100EMS je učinkovit način:

 • izgradnje in rasti mišic,
 • hujšanja oz. izgubljanja teže,
 • oblikovanja telesa,
 • povečevanja vzdržljivosti,
 • spodbujanja metabolizma,
 • izboljševanja zdravja hrbta in sklepov,
 • spodbujanja pravilne drže,
 • tudi sproščanja (napetosti) in
 • izboljševanja počutja na splošno.

Vadba je primerna tudi v času rehabilitacije po poškodbah in pri problemih s hrbtom, seveda v prilagojenem programu. Primerna je celo po nosečnosti: za krepitev veznega tkiva in postopno »vračanje v formo«, tudi za odpravljanje in preprečevanje nastanka celulita.

Kako to deluje v praksi?

Najprimernejše je posebno športno perilo »miha bodytec«, ki si ga oblečete za trening. Osebni trener vam pomaga pri nameščanju opreme »miha bodytec«: posebnega brezrokavnika, pasu za zadnjico ter pasov za noge in roke. In 20 minut se lahko začne!

Na voljo je raznolik spekter vadb in programov, trening pa je učinkovit ter vam prihrani veliko časa. Primeren je tako za ženske kot moške, mlajše in starejše, športnike in tiste, ki bi (končno) radi nekaj storili zase. Kot že omenjeno zgoraj, je namenjen različnim ciljem vadbe. Gre za celovit trening, za celo telo – v le 20 minutah. To je revolucija v fitnes industriji in po svetu dosega velike uspehe.

EMS je torej nekaj, kar še niste poskusili: je enostaven in učinkovit. Je zabaven in vam ne vzame veliko časa. Presenečeni boste! Ne odlašajte, pridružite se nam pri EMS vadbi že danes, vaše telo vam bo hvaležno!

EMS vadba 101

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali pa nas pokličete na našo telefonsko številko. Ne spreglejte tudi naše spletne strani!

EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana - IMS Vadba za vsakogar

EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana

Ponudba

EMS trening, EMS vadba


SI ŽELITE VITALNOSTI? ŽIVLJENJSKE ENERGIJE? HITROSTI? MOČI? KONDICIJE? VZDRŽLJIVOSTI? SPOSOBNOSTI RAZBREMENITVE? DRUGAČNE POSTAVE?

OBSTAJAJO DOLGI, KONVENCIONALNI, TEŽKI NAČINI…

Ogled ponudbe

Prostor v studiu v najem


V našem studiu v Ulici Ane Ziherlove 10, v Ljubljani nudimo prostor v najem. Meri 23 m2 in je eden izmed 4 prostorov v našem studiu. Glede na našo dejavnost, prostor oddamo za izv...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana
 • Polno ime IMS Vadba za vsakogar
 • Davčna številka 52380165 SI52380165
 • Matična številka 7026633000
 • Davčni zavezanec Ne