Solna terapija za alergije, stres, bronhitis - Solni center SOLNI KRISTAL Maribor Zdravje

O podjetju

Solni center »SOLNI KRISTAL« Maribor je center, ki Vam ponuja solno terapijo – »haloterapijo«, ki življenju vrača energijo.

Gre za popolnoma naravno in učinkovito terapijo brez stranskih učinkov, ki je klinično potrjena s strani poljskih, finskih, ameriških in ruskih znanstvenikov.

Naša želja je bila, ponuditi Vam blagodejno klimo, ki jo najdemo ob morju in Vam tako pomagati pri negi Vaših dihal in kože.

Veseli nas, da Vam lahko ponudimo solne terapije v solnih sobah, ki so imitacija naravne solne jame. Zrak, poln aerosola nam ustvarja »halogenerator« - medicinska naprava, ki pošilja v prostor majhne delce aerosola in tako ustvarja mikroklimo.

OBIŠČITE solni center »SOLNI KRISTAL« Maribor in nam ZAUPAJTE svoje težave. Skupaj bomo poiskali najboljšo možno rešitev, ki Vam bo povrnila energijo 3 dni bivanja ob morju in Vam hkrati skrajšala in olajšala Vaše okrevanje, ter pripomogla k okrepitvi organizma. V ta namen Vam ponujamo dve solni sobi, opremljeni z vrhunsko medicinsko napravo – halogeneratorjem.

Solna terapija v solni sobi se izvaja v kombinaciji s kromoterapijo – naravno metodo, ki temelji na vplivu barv na telo in duha človeka, ki dodatno pripomorejo k okrepitvi organizma in zmanjšanju težav (RDEČA-vzpodbuja pretok energije; RUMENA-vpliva na živčni sistem; ORANŽNA-pomaga pri prebavi in lajša dihanje; ZELENA-pospešuje celjenje; VIJOLIČNA-vzpodbuja delovanje vranice) in zvoki prijetno, sproščujoče glasbe.

Naše solne terapije pomagajo pri vseh vrstah alergij, stresu, bronhitisu in mnogih drugih težavah.

Obiščite solni center SOLNI KRISTAL v Mariboru in se znebite zdravstvenih težav!

Solna terapija za alergije, stres, bronhitis - Solni center SOLNI KRISTAL Maribor

Ponudba

Solne terapije


Konec 20. stoletja se je močno povečala pogostnost alergijskih, astmatičnih in drugih dihalnih težav, ter kožnih obolenj. Mnoge medicinske študije kažejo na neposredno povezavo med boleznimi dihalnih poti in on...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Solna terapija za alergije, stres, bronhitis - Solni center SOLNI KRISTAL Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Solna terapija za alergije, stres, bronhitis - Solni center SOLNI KRISTAL Maribor
  • Polno ime Solne terapije, Solni kristal, Barbara Stangler s.p.
  • Davčna številka 23597615 SI23597615
  • Matična številka 6035426000
  • Davčni zavezanec Ne