Turistična kmetija, Tourist farm, Škofja Loka Turizem

O podjetju

Turistična kmetija Ljubica, Škofja Loka, se nahaja povsem na samem, sredi travnikov,  na obrobju Polhograjskih dolomitov, z veličastnim pogledom na Škofjeloško hribovje, na Karavanke in Julijske Alpe.   

Smo 13 km oddaljeni od srednjeveške Škofje Loke in 38 km od glavnega mesta Ljubljane. Kljub odmaknjenosti od mesta in nadmorski višini, ki meri okroglih 650 metrov, je dostop do kmetije vedno urejen.

Nudimo:

  • urejena prenočišča
  • domače dobrote
  • praznovanja za zaključene družbe
  • možnost rekreacije (planinarjenje, kolesarjenje, smučanje,…)

V letu 2008 smo pridobili certifikat ekološke kmetije, kar z drugimi besedami pomeni, da jehrana  doma pridelana in predelana  na naraven način.
Nudimo vam  doma pridelamo zelenjavo, mleko in mlečne izdelke (kislo mleko, skuta, maslo), meso in mesne izdelke (klobase, bržole).
Tudi na naši kmetiji brez domačih živali ne gre. Pri nas lahko vidite konje,  krave, ovce,  race, kokoši.  osla, zajce. Gostje pa lahko za sprostitev pomagajo tudi pri kmečkih opravilih.

Možnosti rekreacije:
Poleg mirne okolice in svežega zraka, ponuja kmečki turizem Ljubica gostom skozi vse leto številne možnosti rekreacije. Naj bo to le kratek sprehod v naravi, malo daljši pohod  do Bukovega  vrha, na Pasjo ravan,  do SV. Urbana,  za najbolj vztrajne pa ob primernem letnem času in vremenu seveda pohod na Blegoš ali Lubnik. Gostje  željni športnih aktivnosti si lahko privoščite v okolici tenis, tek na smučeh, kopanje v reki, ribolov, kolesarjenje balinanje ali lov.  Prav posebno doživetje pa je obisk kmetije pozimi. Čez dan si lahko privoščite smučanje nasmučiščih Cerkno (25km), Stari vrh (13 km), Krvavec (30km), zvečer pa uživanje ob dobri domači hrani in  sprostitev v naših lepo opremljenih in čistih prostorih. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, ki se lahko sankajo v neposredni bližini kmetije. Za vse izletniške užitkarje priporočamo izlet v Škofja loko, Kranj, Bled, Bohinj, Jezersko, Ljubljana ter Postojno ozroma po celi Sloveniji. Odločitev seveda prepuščamo vam.
Organiziramo tudi EKO-naravoslovne 3-dnevne in 5-dnevne tabore za vrtce in osnovne šole.

Cenik:
Nočitev z zajtrkom: 23,00 EUR.
Polpenzion: 31,00 EUR.

Apartma (4 osebe): 55,00 EUR.

Turistična taksa ni vračuna v ceno: 1,27 EUR.

Popusti otroci: Do 3 let – brezplačno.
Od 3 let do 5 let: – 50 % popusta
Od 5 let do 10 let – 20 % popusta

Imamo dva apartmaja.
4 sobe – dvo posteljne.
2 sobe – tro posteljne.
2 sobe – štiri posteljne.

Turistična kmetija, Tourist farm, Škofja Loka

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Turistična kmetija, Tourist farm, Škofja Loka

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Turistična kmetija, Tourist farm, Škofja Loka
  • Polno ime BRDARJEVA TURISTIČNA KMETIJA d.o.o.
  • Davčna številka 35035927 SI35035927
  • Matična številka 3847403000
  • Davčni zavezanec Da