Prodaja, montaža in servis garažnih in rolo vrat Obrt in storitve

O podjetju

Prodaja, montaža in servis garažnih in rolo vrat

Servis avtomatskih garažnih vrat - avtomatska garažna vrata Zorman smo podjetje, ki je z montažo garažnih in industrijskih vrat za znane kupce začelo v letu 2007. Zaradi kvalitetnih materialov in njihove kvalitetne vgradnje je povpraševanje z dobrim glasom prišlo do točke, ko smo se odločili, da naše usluge ponudimo širšemu trgu, zato se bomo na vsak vaš klic z veseljem odzvali.

Vsak dan v našem življenju je zaznamovan z garažnimi, vhodnimi in drugimi vrati, vendar se le redko ozremo v vse njihove vloge. Ob sami funkcionalnosti, torej zagotavljanju varnosti in zaščite, imajo zagotovo še estetski pomen. Tistim, ki nas obiščejo, povedo našo zgodbo, stališča, okus in razpoloženje. So del celote, ki jo vidimo in ki nas pozdravi ob našem prihodu ali odhodu.

Servis avtomatskih garažnih vrat - avtomatska garažna vrata Zorman 100

Ponujamo vam garažna in industrijska vrata priznanega švedskega proizvajalca Crawford. Crawford je eden izmed glavnih proizvajalcev garažnih vrat v Evropi in je že več kakor 50 let sinonim za kompetenco in izkušnje. Lahko pa si izberete tudi garažna vrata proizvajalca Ryterna, katere prav tako odlikuje zmogljivost in trajnost delovanja, poskrbljeno je za varnost uporabnika, dobrodošla pa je tudi njihova prilagodljivost pri vgradnji.

Našim kupcem zagotavljamo strokovno svetovanje, natančne izmere na objektih, hitro montažo, zanesljiv servis in kakovostno vzdrževanje garažnih vrat.

vrata-zormanVabimo vas k ogledu naših spletnih strani, kjer boste našli podrobnejše opise posameznih modelov. Ne spreglejte naše ponudbe!

Za vse dodatne informacije in vaša vprašanja smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in telefonske številke! Kontaktirajte nas še danes!

Ponudba in storitve

Zagotavljamo strokovno svetovanje, natančne izmere na objektih, hitro montažo, zanesljiv servis in kakovostno vzdrževanje garažnih vrat.

Ponujamo vam garažna in industrijska vrata priznanih proizvajalcev.

  • Garažna vrata
  • Rolo vrata
  • Industrijska vrata
  • Protipožarna vrata

Oglejte si naše spletne strani, kjer boste našli podrobnejše opise posameznih modelov. Kontaktirajte nas že danes!

 

Prodaja, montaža in servis garažnih in rolo vrat

Ponudba

Garažna vrata


Garažna vrata Crawford

Močna garažna vrata Dobra klima že vključena Udobje s pritiskom na tipko Varnost na najvišji stopnji

Že 60 let razmišlja Crawf...Ogled ponudbe

Rolo vrata


Rolo vrata imajo mikroprofilirano površino, na voljo so vam v različnih oblikah in dimenzijah, njihov sistem pa je zasnovan kot enostaven, robusten in hkrati tudi zelo ekonomičen. Rolo vrata so primerna predvse...Ogled ponudbe

Industrijska vrata


Vrata Crawford so sestavljiva dvižna sekcijska vrata, oblikovana po meri kupcev, ki potrebujejo močna, dobro izolirana vrata, s katerimi prihranijo pri prostoru na zunanjih stenah industrijskih poslopij s pritiklinami...Ogled ponudbe

Protipožarna vrata


Protipožarna vrata model IDRA so namenjena zaščiti pred vplivi ognja. Na voljo so v več različnih modelih in požarnih odpornostih (REI 60  in REI 120). Uporabljajo se tako v industrijskih, stanovanjskih, l...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja, montaža in servis garažnih in rolo vrat

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja, montaža in servis garažnih in rolo vrat
  • Polno ime Svetovanje in vgrajevanje pohištva, Matjaž Zorman s.p.
  • Davčna številka 31204341 SI31204341
  • Matična številka 3152723000
  • Davčni zavezanec Da