Bioenergija, bioresonanca, radiestezija, Ptuj, Krško Zdravje

O podjetju

Bioenergija, bioresonanca, radiestezija, Ptuj, Krško

Center zdravja bioenergije in bioresonance Krško

Sem licencirana in certificirana terapevtka Lidija Kožar, s 17 letnimi izkušnjami zdravljenja z bioresonanco, alternativno medicino, radiestezijo, itd. V svojem nizu izkušenj na področju alternativne medicine imam uspešne rezultate na področju nudenja podpore kroničnih in akutnih težav. Največji uspeh na področju mojega nudenja podpore je bila gospa iz oklice Novega mesta, ki je v treh mesecih uspešno premagala raka na dojki.
 
Poleg rakavih težav nudim podporo tudi pri raznih drugih težavah kot so alergije, težave s posameznimi organi, psihične težave, težave neznanega vzroka, odvisnosti od alkohola, cigaret, regeneracija po poškodbi, prehladi, slab imunski sistem, angine, bronhitisi in še mnogo drugih.
S sposobnostjo Božje, Jezusove energije in moči lahko preko frekvenc izbrišem DNA zapis v možganih v posameznikovem biopolju in s tem povzročim izbris travm, negativnih zapisov (spominov) ter s tem omogočim ljudem z mnogimi težavami, ki so nastale na podlagi psihičnih šokov popolno regeneracijo. Zavedati se moramo, da je večina zdravstvenih težav psihičnega izvora, razen tistih, ki so gensko postavljene oz. pogojene.
Ko me ljudje sprašujejo kako to počnem, dejansko z besedami težko razložim... ko Jezusa zaprosim za pomoč enostavno deluje preko mene. Ko vidim osebo in postavim v mislih vprašanje kaj je z osebo narobe in kje so težave, v trenutku dobim odgovor. Nato s sposobnostjo perifernega vida pogledam v organe, kje so napake in tudi dobim odgovor kako osebi pomagati.
Če je težava na začetni stopnji razvoja in še ni prišla na fizični nivo bolezni, pogosto ni potrebnih dosti terapij. Ko pa je bolezen že prešla v fizični nivo in s tem povzročila bolezensko stanje, je potrebno malo več dela...ampak ozdravitev na koncu vedno nastopi. Dostikrat ljudem že po telefonu povem ali jim lahko pomagam ali ne. V 99% lahko pomagam vse...razen pri boleznih, ki so že dosegle zadnji stadij razvoja in ozdravitev na fizičnem nivoju več ni možna.
 
Verjemite v Jezusa, vase in svoje sposobnosti in videli boste ČUDEŽI SE DOGAJAJO VSAK DAN!!!
Pozitiva rodi pozitivo in negativa rodi negativo.
 
Za dodatne informacije nas pokličite na številko 040 240 335 ali nam pošljite elektronsko pošto na lidija.bio999@gmail.com. Lahko nas tudi obiščete v eni izmed naših dveh ordinacij:
 
CENTER ZDRAVJA, BIOENERGIJE IN BIORESONANCE KRŠKO
Cesta krških žrtev 23
8270 Krško
 
CENTER ZDRAVJA, BIOENERGIJE IN BIORESONANCE PTUJ
Trstenjakova ulica 9
2250 Ptuj
 
V zgodovini razvoja človeka se pojavlja veliko imen, ki so pomensko enaka bioenergiji. Tako je zelo razširjeno ime prana (v sanskrtu pomeni absolutna energija), kakor tudi chi, orgonska energija in drugo. Vsa ta imena se nanašajo na isti pojem energetske narave vsega bivanja. Bioenergijo imajo vsa živa bitja. Bioenergija ni posebna moč, ni nič nadnaravnega, ima jo vsakdo, poseduje pa jo vsak v določeni meri.

Bioresonanca Krško 100

Poleg navadne bioenergetske terapije sodi tudi cela paleta drugih metod, ki so se medtem razširile na zahodu, kot so akupunktura in akupresura, reiki ali rekonektivno zdravljenje. Pri določenih različicah terapije terapevti uporabljajo iglice, pri drugih svoje roke, cilj vseh metod pa je ponavadi enak – uravnovesiti energijo, ki prežema in obkroža naše telo, ter tako spodbuditi, da se telo samo pozdravi tudi na telesni ravni. Številne različice sem preizkusila na lastni koži, a me je pri takšni bioenergetski terapiji, kot sem jo poznala iz otroštva, navduševala preprostost: v njeni uporabi ni bilo treba poznati akupresurnih točk ali iti skozi različne iniciacije. Pogosto je dovolj, da položimo roko na mesto bolečine (svoje ali tistega, ki mu želimo pomagati), in poslati namen, da se ta del telesa pozdravi.

Bioenergija, bioresonanca, radiestezija Ptuj, Krško 101

Bioenergija je beseda, s katero označujemo obliko kozmične ali univerzalne energije, ki prežema vse obstoječe oblike življenja v kozmosu. Lahko bi ji rekli tudi osnovni vir življenja.

Z najsodobnejšim bioresonančnim sistemom BICOM OPTIMA, preverimo, kaj se dogaja v vašem telesu in vam pomagamo z učinkovitimi programi terapij.

Z najnovejšimi napravami opravimo meritve škodljivih sevanj in postavimo zaščite v vaši hiši, stanovanju, poslovnem prostoru, parceli ...

Bioenergija, bioresonanca, radiestezija Ptuj, Krško 103

"Življenje doživljamo skozi svoje zaznave, obarvano pa je s tistimi barvami, za katere se sami odločimo." ~ Greg Anderson

Vaše dobro počutje in zdravje nam je na prvem mestu, zato želimo, da se pri nas vedno dobro počutite.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Bioenergija, bioresonanca, radiestezija, Ptuj, Krško

Ponudba

Bioenergija Krško, Ptuj


Čakra je energetski vrtinec, ki prejema energijo iz višjih ravni in jo razporeja v različne dele telesa. Človek ima sedem glavnih čaker. Človek lahko zboli, kadar bioenergija na posameznem organu ali organizmu ...Ogled ponudbe

Bioresonanca Krško, Ptuj


Programi terapij:

alergološko testiranje in odpravljanje alergenov pri odraslih in otrokih (za več sto snovi je možno preveriti, ali v organizmu delujejo kot aler...Ogled ponudbe

Radiestezija Krško, Ptuj


Z najnovejšimi napravami opravimo meritve škodljivih sevanj in postavimo zaščite v vaši hiši, stanovanju, poslovnem prostoru, parceli ...

Ali ste vedeli? Da obstajajo &scar...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Bioenergija, bioresonanca, radiestezija, Ptuj, Krško

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Bioenergija, bioresonanca, radiestezija, Ptuj, Krško
  • Polno ime BIOENERGIJA - BIORESONANCA, Lidija Kožar s.p.
  • Davčna številka 79203191 SI79203191
  • Matična številka 6432212000
  • Davčni zavezanec Ne