Elektroagregati Vibeks - izdelava, prodaja elektroagregatov Elektro storitve

O podjetju

Elektro agregati Vibeks - izdelava, prodaja elektro agregatov

Podjetje za izdelavo in prodajo elektro agregatov VIBEKS, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom proizvodnje statorjev za potrebe Letrike, d. d., iz Šempetra pri Gorici. Z Letriko, d.d., že več let sodelujemo pri ročnem in strojnem navijanju statorjev. Ročno se še vedno navijajo prototipni in vzorčni statorji ter tisti manjših količin, za katere ni ekonomično kupovati navijalne opreme. Leta 2005 smo začeli s proizvodnjo statorjev za BLPM motorje in alternatorje, sedaj pa navijamo še statorje za AC motorje, saj se je v tem času v svetu povpraševanje po tovrstnih statorjih močno povečalo. Razpoložljivost kadrov in prostora nam omogoča nadaljnjo širitev dejavnosti tudi na drugih področjih, zato smo zainteresirani za sodelovanje s podjetji, katerim lahko ponudimo naše storitve.

Proizvodni prostori obsegajo okrog 600 kvadratnih metrov; v njih je v tem trenutku zaposlenih 32 domačink in domačinov. Podjetje je bilo ustanovljeno v okolju, kjer druge zaposlitve ni, zato naše podjetje skrbi tudi za socialno varnost na planoti Gora in v občini Ajdovščina. Naše podjetje nima nikakršnega negativnega vpliva na okolje, saj imamo zelo majhne koncentracije škodljivih snovi, poskrbeli smo pa tudi za dobro čiščenje zraka in nabavo sodobnih strojev, ki imajo majhno porabo energije ter ustvarjajo nizko raven hrupa. Za hlajenje strojev uporabljamo zaprte hladilne sisteme, tako ne uporabljamo tehnološke vode.

Elektro agregati Vibeks

Elektro agregati Vineks so preprosti za uporabo in pomenijo zanesljiv vir električne energije. Zasnovani so tako, da so primerni tako za profesionalno kot tudi za domačo uporabo.Vibeks agregate poganjajo stabilni, štiritaktni bencinski motorji serije GX, katere proizvaja Honda, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev bencinskih motorjev na svetu. Pogonski motor agregata je poleg samega generatorja električnega toka najpomembnejši del električnega agregata, zato smo se pri Vibeksu odločili za motorje proizvajalca Honda, ki so zanesljivi, tihi, enostavni za uporabo ter okolju prijazni. Električno energijo proizvajajo generatorji proizvajalca Linz electric S.P.A., ki je specializirano podjetje za proizvodnjo električnih generatorjev. 

Nakup elektro agregatov Vibeks je varna in okolju prijazna naložba, saj vam ponujamo kakovostne, zanesljive in preizkušene izdelke, ki ustrezajo evropskim standardom.

Proizvajalci električnih agregatov največkrat oglašujejo električne agregate z maksimalno močjo. Naši agregati imajo že v nazivu modela označeno dejansko realno moč, katero agregat proizvaja.

V naši pestri ponudbi boste zagotovo lahko našli agregat, ki bo ustrezal vašim potrebam. Vibeks agregate delimo v dve družini. Družina GVS predstavlja enofazne agregate z izhodno napetostjo 230 V in regulacijo napetosti s kondenzatorsko tehnologijo. V družini GVE pa so trifazni agregati z 400 V izhodno napetostjo in mešano regulacijo, ki vključuje indukcijsko ter elektronsko (AVR) regulacijo.Za več informacij o posameznih agregatih kliknite na želeno povezavo iz spodnje tabele. V primeru, da agregata, ki bi ustrezal vašim potrebam, ni v naši ponudbi, nas lahko kontaktirate, da vam poiščemo ustrezno rešitev.

Elektro agregati Vibeks d.o.o. - izdelava, prodaja elektro agregatov 101
Elektro agregati Vibeks - izdelava, prodaja elektro agregatov

Elektroagregati Vibeks - izdelava, prodaja elektroagregatov

Ponudba

Elektro agregati Vibeks


Elektro agregati Vibeks

Elektro agregati Vineks so preprosti za uporabo in pomenijo zanesljiv vir električne energije. Zasnovani so tako, da so primerni tako za profesionalno kot tudi za dom...Ogled ponudbe

Izdelki


Izdelujemo statorje, ki se uporabljajo za motorje BLPM in AC ter alternatorje napetosti od 24 V do 220 V. Statorje navijamo ročno in strojno, vendar pa se v skladu z dinamiko investiranja ukinja ročno navijanje. Sledn...Ogled ponudbe

Ponudba


Izdelujemo različne statorje za AC, BLPM motorje in statorje za alternatorje. Ponujamo tudi razrez raznih kablov in žic na želene dolžine. V naši ponudbi imamo tudi več kot 60 vrst termostikal in okrog 15 vrst ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Elektroagregati Vibeks - izdelava, prodaja elektroagregatov

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Elektroagregati Vibeks - izdelava, prodaja elektroagregatov
  • Polno ime VIBEKS d.o.o.
  • Davčna številka 21519811 SI21519811
  • Matična številka 1261819000
  • Davčni zavezanec Da