Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva Trgovina

O podjetju

Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva

2D-ambienti d.o.o. (stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva)  smo podjetje s sodobnim načinom razmišljanja in poslovanja. Naša osnovna dejavnost je opremljanje poslovnih prostorov, uredili pa smo tudi že marsikateri stanovanjski in turistični objekt.

Naš cilj je ustvariti delovno in bivalno okolje po meri človeka. Takšno, ki združuje praktičnost, funkcionalnost in design. Slednji nikakor ni sam sebi namen, ampak mora biti premišljeno prepleten z vsemi elementi sodobne ergonomije. V ta namen v sodelovanju s poslovnimi partnerji nenehno posodabljamo in nadgrajujemo našo ponudbo.

Posebno pozornost pa posvečamo kakovosti izdelave in vgrajenih materialov, saj je to eden izmed temeljev za uspešno poslovanje tudi v prihodnje. Našim kupcem nudimo brezplačen obisk in svetovanje, za lažjo odločitev o nakupu pohištva pa izdelamo tudi 2d in 3d računalniške izrise ambientov. Prav tako pa vam nudimo servisiranje že dobavljenih artiklov.

Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva 100V zadnjem času preživimo zaposleni na delovnem mestu že skoraj polovico dneva. Poleg tega so obremenitve pri delu vse večje. Delovni prostor mora zato biti praktičen in dovolj udoben. Dobro delovno okolje namreč spodbudno deluje na človekovo delovno sposobnost. Ni vsako pisarniško pohištvo tudi nujno kakovostno in funkcionalno pohištvo. Tega se v našem podjetju še kako zavedamo. Z maksimalno mero prilagodljivosti skušamo našim kupcem ustvariti kar najbolj »osebno« delovno mesto, kjer je vse pri roki in hkrati dovolj pregledno.

Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva 101

 

Ljudje smo različni. Različen je naš okus, velikost, teža....Vsi pa na delovnem mestu potrebujemo dovolj kakovosten in sebi primeren pisarniški stol z ravno pravšnjo trdoto sedalne površine, s primernim oprijemom hrbtnega naslona ter funkcijami, ki so potrebne za pravilno držo telesa med delom. Prav to je bilo glavno vodilo pri oblikovanju naše ponudbe.

Pisarniški stoli v naši ponudbi so prava izbira ne glede na namen uporabe. Najsi bo to v direktorski pisarni, operativni pisarni, za potrebe konferenčnih sob in dvoran ter za druge vrste uporabe. Izbira artiklov je obsežna in raznolika. Direktorski pisarniški stoli, operativni pisarniški stoli ter konferenčni in večnamenski stoli. Tapecirani, plastični ali leseni. Z različnimi tipi mehanizmov in podnožij. Za vsakega nekaj.

Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva 102

OPREMLJATE PISARNO? MOGOČE PA LE POTREBUJETE UDOBEN PISARNIŠKI STOL?

2D-ambienti d.o.o. smo pravi naslov za vas! Oglejte si našo ponudbo in spletno stran, prepričani smo da boste našli kos pisarniškega pohištva prav zase!

Za vse dodatne informacije pa smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke!

Ponudba in storitve

 • PISARNIŠKO POHIŠTVO
 • PISARNIŠKI STOLI
 • PROGRAM SEDUS
 • PREDELNE STENE
 • PREMIČNE PREDELNE STENE
 • DODATKI ZA PISARNE
 • POHIŠTVO ZA HOTELE IN APARTMAJE
 • TELESKOPSKE TRIBUNE
 • OSTALA PONUDBA

Oglejte si našo ponudbo in spletno stran! Za dodatne informacije nas kontaktirajte!

Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva

Ponudba

Pisarniško pohištvo


V zadnjem času preživimo zaposleni na delovnem mestu že skoraj polovico dneva. Poleg tega so obremenitve pri delu vse večje. Delovni prostor mora zato biti praktičen in dovolj udoben. Dobro delovno okolje namreč spodb...Ogled ponudbe

Pisarniški stoli


Pisarniški stoli v naši ponudbi so prava izbira ne glede na namen uporabe. Najsi bo to v direktorski pisarni, operativni pisarni, za potrebe konferenčnih sob in dvoran ter za druge ...Ogled ponudbe

Program SEDUS


Ponudba iz programa Sedus vključuje izdelke višjega kakovostnega in cenovnega razreda.

Podjetje SEDUS Stoll G.m.b.H. sodi med vodilne svetovne proizvajalce pisarniških stolov in pohištva...Ogled ponudbe

Predelne stene


Predelne stene odlikujeta vrhunska kakovost izdelave ter sodoben dizajn. Omogočajo hitro in enostavno preoblikovanje prostorov, odvisno od želja in potreb, ki jih narekuje moderen način poslovanj...Ogled ponudbe

Premične predelne stene


Sodobna arhitektura sloni na čimvečji fleksibilnosti, ki omogoča hitro in enostavno preoblikovanje prostorov - iz večjega v več manjših ali obratno. Premične predelne stene oz. Ogled ponudbe

Dodatki za pisarne


Dodatki za pisarne so nepogrešljiv element za nemoteno delo. Stoječi obešalniki, obešalne stene, koši za papir, vozički za računalnik... so najpogostejši predstavniki le teh.

...
Ogled ponudbe

Pohištvo za hotele in apartmaje


Nudimo vam pohištvo za hotele in apartmaje. Izvedba in barvne kombinacije po vaših željah. Opremite svoje sobe po zadnjih modnih smernicah in se v njih vseeno počutite udobno in domače.

Ogled ponudbe

Teleskopske tribune


Teleskopske tribune so idealna rešitev za povečanje kapacitete v večnamenskih prostorih, športnih dvoranah… Hkrati pomenijo optimalno ekonomsko rešitev, saj nudijo maksimalen izko...Ogled ponudbe

Ostala ponudba


Nudimo vam tudi:

Klasični jedilniški stoli

Moderni jedilniški stoli

Sklopljivi stoli

Za vse dodatne informacije pa smo vam dosegljivi preko sp...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Stoli za pisarne, prodaja pisarniškega pohištva
 • Polno ime 2D - ambienti, podjetje za notranjo opremo d.o.o.
 • Davčna številka 16994043 SI16994043
 • Matična številka 6410570000
 • Davčni zavezanec Da