Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska Izobraževanje

O podjetju

Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska

Lektoriranje, prevajanje in poučevanje

Sem profesorica angleškega in slovenskega jezika. Spremljajo me bogate izkušnje na področju prevajanja, lektoriranja in poučevanja šolskih otrok. 

Ker vidim možnost boljšega jutri, sem v letu 2011 začela s samostojno potjo prevajalstva, lektoriranja in poučevanja angleškega in slovenskega jezika za vse, ki to potrebujejo. 

Veselim se dela z vami.

Alenka Cizel

Zakaj jaz? Ker vem, kaj delam!
Kot vsi ostali prevajalci in učitelji ponujam tudi jaz vse, kar vem in znam. Držim se rokov in sem prilagodljiva, ker vem, da sta danes ob upoštevanju kvalitete hitrost in prilagodljivost izredno pomembni.

Ob vsem tem me spremljajo izkušnje, ki dopolnjujejo znanje, pridobljeno skozi leta poučevanja, lektoriranja in prevajanja strokovnih in leposlovnih besedil.

Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska nudi:

 • Lektoriranje

Pregled in jezikovna obdelava besedila
Danes je pomembno, kako nekaj napišemo, ne samo kaj, zato lektoriranje dobiva vse večji pomen, lahko pa vas stane tudi »službe«. Zamislite si stavek: »Zaposliti ne odpustiti«. V slednjem samo ena malenkost govori o tem, kaj se bo zgodilo (»Zaposliti ne, odpustiti.« ali pa »Zaposliti, ne odpustiti.«). Če boste ločila postavljali vi, bodite previdni, kje, kam in kdaj; skrb pa lahko prepustite tudi meni.

Pravilno napisano besedilo med drugim govori tudi o vas in vaši osebnosti. Naj bo ta prepričljiva in povejte svetu, da veste, kaj počnete in kaj želite.

 • Prevajanje

Komunikacija je ključ v svet!
Vsak razume angleški pogovorni jezik, govoriti pa ga zna le peščica ljudi. Slabše je s pisano besedo, kjer se ob tipkarskih napakah pojavljajo še napake zaradi slabega besednega zaklada in podobno. Pokažite svetu, da veste, kako se stvari streže in pustite, da vam prevedem vaša besedila hitro in kvalitetno. Izvajam prevajanje iz slovenskega v angleški jezik.

 • Tečaji za najmlajše

Ponuditi več je tisto, kar želim in vem, da deluje.
Izvajam tečaje angleščine za osnovnošolske otroke. Vse skupaj poteka med »šolsko igro«, kjer se otroci naučijo predvsem komunikacijskega jezika, kar jim predstavlja dobro odskočno desko v svet angleškega jezika, ki je danes skoraj obveznost vsakega izmed nas. Skupaj »prebijemo« led komunikacije tujega jezika ter si s tem odpremo vrata v svet.

Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska

Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska

Ponudba in storitve

Lektoriranje, lektoriranje diplomskih nalog, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska nudi:

 • lektoriranje
 • lektoriranje diplomske naloge
 • prevajanje
 • tečaje za najmlajše

Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska

Ponudba

Lektoriranje


Pregled in jezikovna obdelava besedila Danes je pomembno, kako nekaj napišemo, ne samo kaj, zato lektoriranje dobiva vse večji pomen, lahko pa vas stane tudi »službe«. Zamislite si...Ogled ponudbe

Prevajanje


Komunikacija je ključ v svet! Vsak razume angleški pogovorni jezik, govoriti pa ga zna le peščica ljudi. Slabše je s pisano besedo, kjer se ob tipkarskih napakah pojavljajo &scar...Ogled ponudbe

Tečaji za najmlajše


Ponuditi več je tisto, kar želim in vem, da deluje. Izvajam tečaje angleščine za osnovnošolske otroke. Vse skupaj poteka med »šolsko igro«, kjer se otroci naučijo pre...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Lektoriranje, lektoriranje diplomske naloge, prevajanje Alenka Cizel s.p. - Brežice, Krško, Dolenjska
 • Polno ime LEKTORIRANJE ALENKA CIZEL S.P.
 • Davčna številka 83908145 SI83908145
 • Matična številka 2114798000
 • Davčni zavezanec Ne