Izdelava tattooja, dober tetovator - ART TATTOO Prosti čas in sprostitev

O podjetju

Izdelava tattooja, dober tattoovator - ART TATTOO

ART, umetniško ustvajanje, Slavko Krošl s.p. (Izdelava tattooja, dober tetovator - ART TATTOO), smo podjetje, kjer vam nudimo izdelavo tattooja. Tetoviranje postaja tako v svetu, kot tudi v Sloveniji priljubljen način okraševanja telesa. Ostajajo pa izzivi narediti še več in bolje, kjer je meja samo domišljija posameznika in ustvarjalca. Vsak tattoo je za pravega umetnika izziv po svoje, saj je vsak unikaten!

Tetoviramo z izbrano opremo, sterilnimi instrumenti in obstojnimi barvami. Vsak ima svoj edinstven slog zato poskrbim, da bo tatu narejen po vaših željah. Motiv lahko prinesete s seboj, lahko ga skupaj izberemo ali pa ga pripravim po željah in domišljiji posameznika in ustvarjalca. Pravilno izdelan tatu naj nebi prinesel s seboj zdravstvenih zapletov in mora ostati enako lep praktično večno. Seveda pa moramo računati na staranje kože. Vsa navodila za nego vam obrazložimo pred in po samem postopku tetoviranja! Pomembno je tudi vedeti kdaj se tetovirati, biti prepričan v izbor slike in podobno. 

Kaj sploh je tetoviranje?

Tetoviranje je trajna oz. stalna telesna poslikava, izdelek se imenuje tatu (tattoo), kar pomeni risati oziroma označiti. Danes je to nanašanje barve z vbodi v globlje kožne plasti ali pod njo, drugače okrasitev kože z resničnimi ali izmišljenimi podobami, ornamenti, liki, ... K tetoviranju spada tudi brazgotinjenje, umetno povzročanje brazgotin kar je pri nas še malo uporabljena tehnika. Sodobni tatu je trajna okrasitev kože na način, s katerim se z iglo pod kožo vnese črnilo.

Tetoviranje ne poraja vprašanj o tehnikah tetoviranja, ampak predvsem o pomenu in namenu tetoviranja. Tehnike tetoviranja se namreč skozi zgodovino niso znatno spreminjale. Razlike obstajajo v kvaliteti tatujev, saj se instrumenti za tetoviranje izboljšujejo. Z tattooji pa izražamo zmago ali poraz, veselje ali žalost, so lahko del ceremonij ali ritualov, izražajo različne človeške lastnosti in občutke, kot so zadovoljstvo, sadizem, vraževernost, itd... na Vas je da si izberete motiv, mi pa vam ga upodobimo.

Izdelava tattooja, dober tattoovator - ART TATTOO 101ŽELITE TATTOO PA NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? NE ZNATE SE ODLOČITI KAJ IN KAM BI Z TATTOJEM?

ART TATTOO smo tu za vas! Kontaktirajte nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in odgvorili na vsa vaša vprašanja! Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in galerije.

 

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

  • barvni in črno-beli ali enobarvni tatuji,
  • tribali,
  • imena in napisi v različnih pisavah,
  • fantazijski tatuji, keltski tatuji,
  • prekrivanja in obnavljanje tatujev.

Izdelava tattooja, dober tetovator - ART TATTOO

Ponudba

ART - TATTOO


Nudimo vam:

barvni in črno-beli ali enobarvni tatuji, tribali, imena in napisi v različnih pisavah, fantazijski tatuji, keltski tatuji, prekrivanja in obnavljanje tatujev.

ART TATTOO ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Izdelava tattooja, dober tetovator - ART TATTOO

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Izdelava tattooja, dober tetovator - ART TATTOO
  • Polno ime ART, umetniško ustvajanje, Slavko Krošl s.p.
  • Davčna številka 61949680 SI61949680
  • Matična številka 6142346000
  • Davčni zavezanec Ne