Pohištvo po meri - Mizarstvo Prešeren, Gorenjska Obrt in storitve

O podjetju

Izdelava pohištva po meri - Montažno mizarstvo Marko Prešeren s.p., Gorenjska je bilo ustanovljeno 1.3.2011 ,sprva kot dopolnilna dejavnost. Kot samostojni podjetnik smo začeli  delovati s 1.1.2012. Delujemo na področju celotne Slovenije in v kolikor je potrebno tudi v tujini. Podjetje se nahaja v Zapuže 36 pri Begunjah na Gorenjskem.

Naša dejavnost je precej široka. Praktično se ukvarjamo z vsem kar je v zvezi z mizarstvom, zaključnimi deli,  popravili, izdelavo in montažo navtične opreme in opreme za avtodome. Najboljši smo pri izdelavi pohištva po meri.

Izdelujemo pohištvo po meri iz čiste masive, kombinacije masive in umetnih materialov ali pa popolnoma iz iverala. Pri površinski obdelavi lesa poskušamo maksimalno uporabljati naravi prijazne materiale na vodni bazi ( vodne premaze ter vodne lake). Ob načrtovanju interierja poskušamo čim bolj upoštevati želje naročnika oziroma s svetovanjem doseči maksimalno zadovoljstvo stranke.

Na področju navtike in avtodomov izvajamo dela od začetka do konca z možnostjo prevzema tudi ostalih del (mehanika, voda, elektrika, palubna oprema, vgradnja oken). Popravljamo in polagamo tudi   Teak na palubi in kokpitu. Pri gradnji objektov za prosti čas imamo 17 letne izkušnje.

Stavbno pohištvo montiramo od drugih proizvajalcev(kupljene v trgovinah) ter lastna narejena pri nas. Strešna okna  vgrajujemo in naredimo zaključna dela. Vgrajujemo velux ali fakro strešna okna.

Naša dejavnost je razširjena tudi na adaptacije stanovanj. Prevzamemo adaptacijo v celoti in skupaj s kooperanti vam po željah uredimo objekt ali pa samo posamezne dele objekta. K temu spada tudi popravila starega pohištva, ki je še uporabno in se ga da rešiti, prenova ali menjava balkonskih ograj lesenih opažov in izvedba na način suhe montaže(knaufanje).

Ukvarjamo se tudi z prevzemom vzdrževanja vaših stanovanj,kjer poskrbimo za vzdrževalna dela na objektih od mizarskih del do manjših popravil na vodovodnih napeljavah,odtočnih sistemih in ostalih popravilih in zunanjih delih. V kolikor se ugotovi ,da so posledice večje razsežnosti vam pomagamo pridobiti strokovnjake za kvalitetno odpravo napake.

Pri polaganju podov se ukvarjamo s polaganjem laminatov ter klasičnega ter gotovega parketa. Uredimo tudi vse ostale stvari, ki jih polaganje podov potegne za seboj. S tem mislimo opasovanje vrat montaža zaključnih letev.

Lesene stopnice izdelujemo vseh vrst, od polaganja na beton, železno konstrukcijo ,do samonosnih. Zraven izdelamo seveda po željah todi ograjo struženo ali pa klasično popolnoma leseno ali v kombinaciji s kovino, plexi-jem ali kaljenim steklom.

Moto našega podjetja je, da je na prvem mestu zadovoljna stranka in da je izdelano tako kot je v načrtih oziroma kot je dogovorjeno.

V vsakem primeru se potrudimo stranki izdelati najboljšo možno ponudbo in za tem tudi stati.

Držimo se načela S KAKOVOSTJO DO ZADOVOLJNE STRANKE.

Če potrebujete kvalitetno in moderno pohištvo po meri, potem je podjetje Izdelava pohištva po meri - Mizarstvo Prešeren, Gorenjska pravi naslov za vas!

Pohištvo po meri - Mizarstvo Prešeren, Gorenjska

Ponudba

Kuhinje


Izdelava kuhinj iz masivnega lesa, iverala ali furniranih ivernih plošč. Barvanje z barvami na vodni osnovi ter zaključni premaz z lakom na vodni ali poliuretanski osnovi.

Ogled ponudbe

Dnevne sobe


Izdelava dnevnih sob iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vod...Ogled ponudbe

Spalnice


Izdelava spalnic iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vodni o...Ogled ponudbe

Kopalnice


Izdelava kopalnic iz masivnega lesa (termo jesen, parjena češnja, hrast). Izvedba je masiva natur, nudimo pa možnost barvanja z olji ali naravnimi voski.

Ogled ponudbe

Balkonske ograje


Izdelava balkonskih ograj iz masivnega lesa po izbiri (smreka, macesen, hrast, bukev…). Les se impregnira s potapljanjem. Uporabljajo pa se barve, ki vsebujejo naravne voske in barve na vodni osnovi, ki so okol...Ogled ponudbe

Stopnice


Izdelava stopnic iz masivnega lesa po izbiri (smreka, macesen, hrast, bukev…). Les se impregnira s potapljanjem. Uporabljajo pa se barve, ki vsebujejo naravne voske in barve na vodni osnovi, ki so okolju prijaz...Ogled ponudbe

Sejemska konstrukcija


Izdelujemo tudi konstrukcije za sejme. Po naročilu in po vaših željah.

Ogled ponudbe

Avtodomi


Na področju navtike in avtodomov izvajamo dela od začetka do konca z možnostjo prevzema tudi ostalih del (mehanika, voda, elektrika, palubna oprema, vgradnja oken). Popravljamo in polagamo tudi T...Ogled ponudbe

Jadrnice


Na področju navtike in avtodomov izvajamo dela od začetka do konca z možnostjo prevzema tudi ostalih del (mehanika, voda, elektrika, palubna oprema, vgradnja oken). Popravljamo in polagamo t...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Pohištvo po meri - Mizarstvo Prešeren, Gorenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pohištvo po meri - Mizarstvo Prešeren, Gorenjska
  • Polno ime MONTAŽNO MIZARSTVO, MARKO PREŠEREN S.P.
  • Davčna številka 17926858 SI17926858
  • Matična številka 3921662000
  • Davčni zavezanec Ne

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: