Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, KUKUC Prosti čas in sprostitev

O podjetju

Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, KUKUC

KU-KUC gledališče, najlepše predstave s poslanstvom, umetniško ustvarjanje, vzgoja in izobraževanje, otroške gledališke predstave, gledališke predstave za najmlajše

Zamisel o ustanovitvi lastnega gledališča za otroke se je rodila daljnega leta 1999 v študentski sobi. Od takrat je KUKUC gledališče raslo, se širilo in postajalo vedno bolj »resno« in veliko. Vse do 2011, ko so našo ekipo poimenovali »eno najbolj prepoznavnih gledališč za otroke v državi«, na kar smo bili izjemno ponosni. Trdo delo, popolna predanost in ljubezen do dela z otroki so nas gnali naprej, tudi čez prenekatere ovire in izzive.

KUKUC gledališče je v osemnajstih letih delovanja med drugim pripravilo 39 izvirnih avtorskih gledaliških predstav, za katere smo avtorji pripravili scenarije, režijo, tekste pesmi, melodije, aranžmaje, koreografije, kostumografijo in scenografijo ter predstave odigrali.

Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, Prekmurje - KUKUC 100

Na pragu osemnajste sezone (2016/17) se je del igralske ekipe odločil za samostojno pot. Vsi smo prepričani, da bomo tako razveselili še več otrok. Mi pa smo moči združili z Gledališčem Pisani mehurčki in njihovimi izjemnimi ustvarjalci, igralci in animatorji, ki so v KUKUC ekipo prinesli novo svežino, nove ideje, znanje in nov zagon za naprej.

S prav posebno VIZIJO, uresničujemo najlepše POSLANSTVO na svetu. KUKUC FILOZOFIJA, ki je temelj našega ustvarjanja, je drugačna od vseh drugih gledališč. V prihodnje bomo razveselili še več otrok, njihovih staršev, učiteljev, vzgojiteljev …

Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, Prekmurje - KUKUC 101

KUKUC prijatelji otrok imamo zelo radi pravljice. Zato smo na podlagi večine naših predstav napisali pravljice, ki jih lahko prebirate tudi na tej spletni strani, pri posameznih predstavah.
Leta 2007 je pri založbi Litera izšla naša prva slikanica O PTIČKU BREZ IMENA, katere 3000 izvodov smo razdelili med naše prijatelje in najzvestejše vrtce in šole.

V sezoni 2014/15 pa smo pripravili barvite FOTOSLIKANICE s fotografijami iz najuspešnejših KUKUC predstav. V mesecu oktobru 2014 je izšla prva fotoslikanica VILILANDIJA in v mesecu decembru 2015 PAKET PIKA NET. KUKUC pravljičarka Urška vas z veseljem obišče s katero od avtorskih pravljic in vam pripravi pravljično urico tudi z drugimi, otrokom najljubšimi slikanicami.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, KUKUC

Ponudba

KUKUC animacije


Poleg gledaliških predstav, vas z veseljem razveselimo tudi s katero od nepozabnih KUKUC animacij, ki jih izvajamo po koncu posamezne predstave. Največ krat jo povežemo z vsebino zgodbe in jo izvedejo pravljičn...Ogled ponudbe

Samo vaša prireditev


SAMO VAŠA PRIREDITEV je lahko zaključna prireditev vrtca, prireditev ob obletnici šole, podelitev Bralne značke, kulturni dan, … V 2015/16 smo npr. pripravili Čarovni&sc...Ogled ponudbe

KUKUC abonma


Izberite svojih 5 najlepših predstav

in si zagotovite raznovrsten program

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, KUKUC

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Predstave za otroke, igre za otroke, animacije za otroke, gledališče, abonma, KUKUC
  • Polno ime KU-KUC gledališče Najlepše predstave s poslanstvom Umetniško ustvarjanje, vzgoja in izobraževanje
  • Davčni zavezanec Ne