Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras Turizem

O podjetju

Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras

Apartma Dandelion se nahaja na obrobju vipavske vasi Branik. Tu se srečata Vipavska dolina in kraška planota. Kraj je med drugim poznam po gradu Rihemberk, ki je lepo viden iz apartmaja. Oddaljenost od naselja omogoča mirne noči in zbujanja v jutra, polna zvokov narave. V zelenje obdana oaza miru ki omogoča lenarjenje v prijetni senci dreves. Avanturisti pa se lahko odločijo za pohajkovanje po mirnih poteh Krasa, ali pa se udeležite kamnoseške delavnice in si sami izdelate spominek. Pridite spoznati deželo dobrega vina in prijaznih ter včasih radovednih ljudi.

Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras 100Odlikuje nas široka ponudba tradicionalnih slovenskih jedi, strokovno in prijazno osebje, prijeten ambient,.......
Pri svojem delu si nenehno prizadevamo biti najboljši in zadovoljiti vsa vaša pričakovanja.

Apartma leži ob stanovanski hiši na parceli 6000m2 zemljišča, kjer boste imeli dovolj zasebnosti in prostora za sproščanje. Apartma obsega pritličje in mansardo in sicer:

 • pritličje 36m2: hodnik, kopalnico, kuhinjo in jedilnico ter spalnico z zakonsko posteljo
 • mansarda 25m2: ložo s TV-jem in dve enojni postelji.

Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras 101STE NAMENJENI V NAŠE KRAJE NA POČITNICE? VAS BO POT PELJALA PREK KRASA LE ZA KRAJŠI ČAS?

apartmaju Dandelion lahko prenočite v lepo opremljenih sobah.
Elegantno opremljene sobe so primerne za romantično doživetje v dvoje ali za oddih od vsakodnevne rutine.
Naše storitve so prilagojene potrebam in željam naših gostov. Za udobje in dobro počutje skrbimo vsak dan, vse dni v letu.

Apartmaji Dandelion so začetna točka za vas, ki imate vse, in v norem ritmu svojih dni potrebujete le nekaj časa zase. Za vse nemirne raziskovalce, avanturiste, mlade družine, popotnike z avtodomi ali le prehodne goste, ki si želite samostojnega raziskovanja skritih kotičkov in aktivnega preživljanja prostih dni ter nenazadnje uživanja v kulinariki, ki zadiši po notranjsko. Kot že omenjeno, je naš apartma primeren tako za oddih kot tudi izhodišče za vse, ki bi radi raziskali Kras in Vipavsko dolino nasploh. Aktivnosti in naravnih znamenitosti Vam zagotovo ne bo zmanjkalo.

Nekaj znamenitosti v okolici:

 • GRAD RIHEMBERK – BRANIK (200m)
 • KOBILARNA LIPICA (31km)
 • POSTOJNSKA JAMA (48km)
 • POTI MIRU NA KRASU (20km)
 • PREDJAMSKI GRAD (40km)
 • DEVINSKI GRAD (25km)

Vabljeni v neokrnjeno naravo Krasa, na sproščujoč oddih od prehitrega današnjega življenja in mestnega vrveža! Z veseljem vas pričakujemo!

Za vse dodate informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

 

Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras

Ponudba

Apartma Dandelion


Apartma leži ob stanovanski hiši na parceli 6000m2 zemljišča, kjer boste imeli dovolj zasebnosti in prostora za sproščanje. Apartma obsega pritličje in ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Rooms, overnights, sobe, Nova Gorica, Kras
 • Polno ime Aljoša Kobal Skomina - SOBODAJALKA
 • Davčna številka 45804036 SI45804036
 • Matična številka 2506114000
 • Davčni zavezanec Ne