Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, dober band za poroko - Skupina Power Band Prosti čas in sprostitev

O podjetju

Dober band za poroko - Skupina Power Band

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, band za poroko - Power band logo

Glasbena skupina POWER BAND poskrbi za glasbo na vašem dogodku!

Skupina Power Band smo zasedba štirih glasbenikov, ki poskrbimo za nepozabno zabavo, smo dober band za poroko. Glasba je pomemben del našega življenja zato jo z veseljem delimo z vami. Specializirani smo za igranje na porokah, Abrahamih, veselicah, silvestrovanjih, rojstno dnevnih zabavah in ostalih prireditvah. Naš repertoar zajema različne zvrsti glasbe, od pop-a, rock-a, starih evergreenov, plesne glasbe do narodno- zabavne glasbe, zato se lahko popolnoma prilagodimo željam naših strank. S svojo pozitivno energijo poskrbimo za prijetno druženje in pripravimo zabavne animacije. Nekateri člani smo igrali in si nabirali glasbene izkušnje v tujini ( Švica, Avstrija, Italija, Nemčija). Sodelovali smo tudi z drugimi glasbenimi kolegi kot so Vagabundi, Ptujskih 5, Alfi Nipič, Rudi Šantl, Helena Blagne, Manca Špik. Postali smo tudi spremljevalna skupina pevke Maje Oderlap in jo spremljamo na njenih večjih koncertih. Naša vizija je, da bi širili dobro glasbo in dobro voljo tudi v prihodnje, predvsem pa si želimo, da bi naši poslušalci še naprej odhajali iz naših zabav z nasmeškom na obrazu in željo, da se kmalu spet vidimo.

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, band za poroko - power band 020

ZA PRAVI ŽUR

Power Band-ovci se na svojih igranjih maksimalno posvetimo publiki. Runde igramo ponavadi cca 1 uro skupaj in imamo minimalne pavze. Vzdušje je tako vedno na visokem nivoju. Naš glavni cilj je, da vedno poskrbimo za najboljši žur.

VSE 100% V ŽIVO

Naš program in zasedba sta zasnovana tako, da vse skladbe odigramo v živo, brez play backov, matric ali midi fajlov. Takšno izvajanje glasbe da poslušalcem poseben čar in doživetje. Povsem drugačna je tudi energija na plesišču in na odru. V skupino smo vložili ogromno vaj in šolanja, kar pripomore k temu, da je naša glasba še boljša. Pri najemu banda morate biti vedno pozorni, da vas ne »prinašajo« okrog. Izberite band, ki igra v živo. Pri nas je igranje v živo 100% zagotovljeno.

IGRAMO DO ZGODNJIH JUTRANJIH UR

Zadovoljstvo naših strank nam pomeni največ, zato se pri vsaki stranki maksimalno potrudimo. Na naših igranjih se nikoli ne omejimo na uro. Vedno igramo tako dolgo, dokler se večina gostov zabava.

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, band za poroko - Power band 025

Člani

Skupino Power Band sestavljamo:

 

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, band za poroko - Power band 009

Če potrebujete odlično glasbeno skupino za zaključeno družbo, dober band za porokopotem je Skupina Power Band prava za vas!

 

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, band za poroko - Skupina Power Band

 

Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, dober band za poroko - Skupina Power Band

Ponudba

Band za poroko


IGRAMO DO ZGODNJIH JUTRANJIH UR Zadovoljstvo naših strank nam pomeni največ, zato se pri vsaki stranki maksimalno potrudimo. Na naših igranjih se nikoli ne omejimo na uro. Vedno igram...Ogled ponudbe

Glasba za poroke


VSE 100% V ŽIVO Naš program in zasedba sta zasnovana tako, da vse skladbe odigramo v živo, brez play backov, matric ali midi fajlov. Takšno izvajanje glasbe da poslušalcem pose...Ogled ponudbe

Glasba za zaključene družbe


ZA PRAVI ŽUR Power Band-ovci se na svojih igranjih maksimalno posvetimo publiki. Runde igramo ponavadi cca 1 uro skupaj in imamo minimalne pavze. Vzdušje je tako vedno na visokem nivoju. Na&...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, dober band za poroko - Skupina Power Band

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Glasba za zaključene družbe, glasba za poroke, dober band za poroko - Skupina Power Band
  • Polno ime KD SKUPINA POWER BAND
  • Davčna številka 78890713 SI78890713
  • Matična številka 4071204000
  • Davčni zavezanec Ne