Unikatna darila ROZINCA Spletne trgovine

O podjetju

Unikatna darila ROZINCA

Izdelki s sporočilom – personalizirana darila, kot so tablice, lončki, skodelice.

SKODELICE IN CVETILIČNI LONČKI S SPOROČILOM

Vsakdo od nas ima doma ljube predmete. Zagotovo med te sodijo tisti, ki smo jih dobili od nam dragih oseb.

Mednje sodijo tudi skodelice, ki so nepogrešljivi del vsake kuhinje. Kadar pa so nam le-te posebej pri srcu, je kava še bolj okusna.

SPOZNAJTE NAŠO SADNO KOLEKCIJO EMAJLIRANIH LONČKOV,  IZDELANIH V SLOVENIJI.

Emajlirani lončki, ki bodo prebudili nostalgijo …
Se še spomnite emajliranih lončkov, ki so jih uporabljale naše babice? Pridiha domače kuhinje in okusne bele kave? Topline in pristnosti?

Emajlirani lončki Rozinca ohranjajo pridih topline in domačnosti, ki smo jo razširili izven naših meja. Povezujejo tradicijo in sodobnost, obarvano z razigrano hudomušnostjo.

Želite na hudomušen način predati sporočilo?
Potem so emajlirani lončki Rozinca prava izbira.
Unikatni design slovenske umetnice, domiselno sporočilo za vsako priložnost in brezčasna uporabnost.

Emajliran lonček je lahko izjemno in uporabno darilo, ki ga uporabljate v domači kuhinji, na počitnicah ob morju ali v objemu narave.
Privoščite si kavico ali čaj v svojem najljubšem lončku.
Izjemno darilo, ki ga lahko podariš tudi sebi.

Prikupni emajlirani lončki Rozinca z unikatnimi designom in domiselnimi napisi primerna za personalizirana darila

PERSONALIZIRANA DARILA ZA DAN ŽENA IN MATERINSKI DAN

V zraku je še vedno vonj po ljubezni – dan žena in materinski dan

Čeprav je valentinovo za nami, je v zraku še vedno vonj po ljubezni. Saj veste, da je ljubezen ovita v čustva, ki se kažejo ne samo v obliki zaljubljenosti, ampak tudi v pozornosti, spoštovanju, prijaznosti … Vsi ti drobci tvorijo ljubezen. Ker pa je mesec marec namenjen tudi ženam in dekletom, mamicam, babicam, hčeram . . ., smo v Rozinci spet pripravili unikatna darila, ki polepšajo dan.

Nikakor pa nismo pozabili na može, očete, dedke, fante – skratka na vse mučenike. Da bo dan mučenikov prijeten, smo darila pripravili tudi za njih.

Kot vedno so naša darila obarvana s pridihom domačnosti, ustvarjalnosti, srčnosti in ljubezni. Vsa izbrana darila so pripravljena v Sloveniji. Na ta način želimo podpreti tudi slovenske ustvarjalce in njihove izdelke. Vemo, da je pri nas doma veliko srčnih in pridnih rok, ki z veseljem ustvarjajo za vse nas.

Tudi tokrat lahko darila naročite iz udobja svojega doma. Če želite, lahko paketek v vašem imenu pošljemo izbrani osebe in namesto vas zapišemo kakšno srčno misel.

Morda želite podariti kaj drugega? Izberite izdelke in oblikovali bomo paketek po vaših željah.

In ne pozabite, da majhne pozornosti polepšajo dan.

 

O NAS

V butični trgovini je punčka Rozinca skrbno izbrala slovenske dobrote, unikatna darila in s srcem izdelane unikatne izdelke, s katerimi lahko razvajaš sebe in svoje bližnje.

Pridih preteklosti

Se spomnite tistih majhnih trgovinic, ki so včasih krasile vaše mesto? Tistih trgovinic z dušo, ki jih danes tako pogrešamo.
A pravijo, da se svet vrti naprej …, zato ima tudi sodobni čas pridih preteklosti.
In pridih preteklosti je del moje zgodbe …

Rozinca – moja zgodba

Moja zgodba sega že nekaj let nazaj … takrat, ko se je porodila ideja. Nič novega, kaj ne? Vsakemu od nas  občasno zasveti lučka, ki ga želi usmeriti na novo pot. Vsak od nas je že kdaj pomislil, da bi lahko v življenju končno uresničil svoje sanje …

In kakšne so bile moje? Vedno sem občudovala ljudi, ki so znali ustvarjati. Ljudi, ki so ustvarjalnost, domišljijo in ljubezen vtkali v svoj izdelek.

Moje želja je bila – ustvariti trgovinico s slovenskimi izdelki manjših ustvarjalcev. Želela sem izdelke z dušo.

Sanje, ki postanejo resničnost

Kako preprosto, boste rekli, da se ideja lahko tako hitro in enostavno realizira. Vsi, ki ste že preživeli ta proces, veste, da temu ni tako. Ideja o trgovinici s slovenskimi izdelki je zorela kar nekaj let. Vmes je se je oglasil tihi glas v notranjosti, ki je dosegel, da je ideja ostala le v srcu, a v resnici nikoli ni bila pozabljena …

Kadar sem le imela čas, sem brskala po spletnih straneh in iskala posebne izdelke slovenskih ustvarjalcev. Rada sem zašla v te majhne trgovinice … V njih sem neskončno uživala.

Rozinca, pogum in zmaga

Da se bo trgovinica imenovala Rozinca, sem vedela že pred leti … preprosto nisem našla drugega imena. S tem imenom je povezana tudi naslednja zgodba.

Hči Anja in figurica za pogum

Hči Anja je vedela, kakšne so moje sanje, hkrati pa opazila, da o sanjah le govorim. Da bi me spodbudila k akciji, mi je podarila figurico z imenom Rossine, ki pooseblja pogum. Ker me tudi to ni spravilo v akcijo, me je kasneje razveselila z  večjo figurico z istim imenom, ki ponazarja ZMAGO.

Rozinca, ideja, ki je zorela in se dopolnjevala z leti … 

Moja želja je bila, da bi lahko na naših policah ponudili čim več različnih izdelkov, narejenih s srčnostjo; hkrati pa sem želela ponuditi možnost tudi ljudem z idejami in vztrajnostjo.

Pri iskanju in »raziskavi« slovenskega trga sem ugotovila, da postaja ponudba vsako leto bolj pestra. Da je vedno več ljudi z ustvarjalno žilico, ki si upa svoje izdelke ponuditi na trgu.

Pot, po kateri hodimo, za marsikoga izgleda enostavna, a ni tako.  Smo na začetku svoje poti, idej je še veliko … Počasi postajamo prepoznavni … Veseli smo vsakega obiska in vsake pohvale naših strank … to je tisto, kar nam daje moč, da vztrajamo.

Zavedajte se, da vam nihče ne more jamčiti, da vam bo uspelo. Nihče vam ne more zagotoviti in vam potrditi, da se ste odločili prav. Vsem bi bilo lažje, če bi imeli potrditev, da je naša odločitev pravilna. A kakorkoli se odločimo, stopimo v svet negotovosti, v svet, ki bo od nas zahteval veliko truda, energije, odrekanja … a to je pot, ki smo jo izbrali.

Unikatna darila ROZINCA

Ponudba

Emajlirani lončki


Prikupni emajlirani lončki Rozinca z unikatnimi designom in domiselnimi napisi.

KO PITJE KAVE IN ČAJA POSTANE ČISTI UŽITEK – UNIKATNI EMAJLIRANI LONČKI ROZINCA.

Lonček lahko kombinira&sc...Ogled ponudbe

Personalizirana darila in unikatna darila


Pozornost je vedno tista, ki šteje … Ni pomembna količina in velikost darila, pomembna je srčnost, pristnost in POZORNOST.

Za vas smo pripravili nekaj tablic s sporočilom, ki jih lahko priložit...Ogled ponudbe

Izdelki s sporočilom - tablice, lončki, skodelice


Vsakdo od nas ima doma ljube predmete. Zagotovo med te sodijo tisti, ki smo jih dobili od nam dragih oseb. Mednje sodijo tudi skodelice, ki so nepogrešljivi del vsake kuhinje. Kadar pa so nam le-te posebej pri...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Unikatna darila ROZINCA

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Unikatna darila ROZINCA
  • Polno ime Butična trgovina Rozinca
  • Davčna številka 89731042 SI89731042
  • Matična številka 3192571000
  • Davčni zavezanec Ne