NA POT, trgovina za centralno kurjavo in vodovod, Ljubljana Trgovina

O podjetju

Podjetje Na pot deluje že od leta 1991. Takrat je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se je trgovina preselila na Brezovico, na Tržaško cesto 513a, kjer ima sedež še sedaj. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo in vodovod. Asortiman trgovine je zelo širok, med ponudbo pa se najde vse za centralno ogrevanje; to so peči na trda goriva, olje in plin, radiatorji, gorilci, bojlerji, ventili za radiatorje, obtočne črpalke, cisterne za olje ter razni material za napeljavo centralne kurjave.

Tudi vse, kar se potrebuje za opremljanje kopalnic, se dobi v trgovini Na pot. To pa so kopalniške in tuš kadi, tuš kabine, keramične ploščice, sanitarna keramika (umivalniki, wc školjke, bideji), enoročne, dvoročne in termostatske armature, kopalniško pohištvo (omarice), kopalniški dodatki (držala za brisače, držala za milo, wc deske, wc kotlički, ogledala) ter material, ki je potreben za napeljavo vodovoda.

Prednost trgovine Na pot je velika in kvalitetna ponudba proizvodov, kakovostno svetovanje pri nakupu in dostava kupljenega blaga na dom (okolica Ljubljane). V trgovini prisluhnemo strankam in njihovim željam, ter znamo ponuditi prave proizvode in storitve ob pravem času, po pravi ceni ter na način, ki je kar najbolj prilagojen strankam in to v okolju hitrih sprememb.

Veseli bomo vašega obiska vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 19h, ob sobotah od 8 do 13h na Tržaški cesti 513a, na Brezovici. Od avtoceste oz. obvoznice je trgovina oddaljena slab kilometer (izvoz Brezovica, zavijete proti Vrhniki in se peljete še slab kilometer). Pred trgovino pa je tudi veliko parkirišče.

Na pot d.o.o. je med top 3 % poslovnih subjektov v Sloveniji, ki dosegajo najvišjo oceno bonitetne odličnosti AAA. Najvišja ocena poslovnega subjekta, ki izkazuje bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje za vse vključujoče poslovne partnerje. V mednarodnem okolju je omenjeno certificiranje že uveljavljena praksa.

Ponudba in storitve

 • vodovodna napeljava
 • ogrevanje
 • kopalniška oprema
 • orodje

NA POT, trgovina za centralno kurjavo in vodovod, Ljubljana

Ponudba

Vodovodna napeljava


Vodovodna napeljava predstavlja pomemben del infrastrukture objekta, zato je vsekakor pametno, da so vodovodne inštalacije izvedene profesionalno in dobro premišljeno. Ker vodovodna napeljava predstavlja...Ogled ponudbe

Ogrevanje


Se lotevate novogradnje in ne veste, kakšen način ogrevanja bi bil za vas najboljši? Razmišljate o menjavi centralne napeljave? V podjetju Na pot vam nudimo različne re&...Ogled ponudbe

Kopalniška oprema


Si ustvarjate nov dom? Morda le adaptirate kopalnico? Pristali ste na pravi strani, saj v trgovini Na pot dobite vse za kopalnico. Po ugodnih cenah vam je na voljo moderna kopalniška oprema, ki bo poskrbela za ...Ogled ponudbe

Orodje


Pri nas dobite tudi najrazličnejše orodje ki ga boste potrebovali za vodovodno instalacijo, ogrevalno tehniko in kopalniško pohištvo.

Blagovni znamki: Roller, Rothenberger

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje NA POT, trgovina za centralno kurjavo in vodovod, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime NA POT, trgovina za centralno kurjavo in vodovod, Ljubljana
 • Polno ime NA POT trgovina in servis d.o.o.
 • Davčna številka 40385744 SI40385744
 • Matična številka 5381657000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: