Štedilnik na drva - Lingston d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Štedilnik na drva

Naša ponudba vključuje vrhunske štedilnike na drva, ki predstavljajo čudovit spoj klasičnega in funkcionalnega. Štedilniki na drva so več kot le kuhinjski pripomoček – so prava središča domačnosti, ki omogočajo pripravo okusnih obrokov, prijetno ogrevajo vaš prostor in ustvarjajo čarobno vzdušje.

Z odlično združenimi tradicionalnimi značilnostmi in sodobnimi tehnološkimi dosežki naši štedilniki na drva predstavljajo idealno rešitev za vaše potrebe. S ponosom vam predstavljamo pestro izbiro virov ogrevanja, ki omogočajo prilagodljivost glede na vaše želje. Ne glede na to, ali prisegate na čar rustikalnega, prefinjenost klasičnega ali minimalizem modernega stila, v našem asortimanu boste našli štedilnik, ki se popolnoma sklada z estetiko vašega doma.

Izdelani iz vrhunskih materialov in zasnovani z mislijo na dolgo življenjsko dobo, so naši štedilniki na drva prava naložba v udobje vašega doma. Z različnimi velikostmi in oblikami se enostavno prilagajajo različnim prostorskim izzivom, hkrati pa ohranjajo svojo funkcionalnost in eleganco.

Pridružite se naši skupnosti zadovoljnih strank, ki že uživajo v toplini in čarobnosti naših štedilnikov na drva. Odkrijte popolnega zaveznika za kuhanje, ogrevanje in pridih tradicije v svojem domu že danes!

O podjetju Lingston d.o.o.

S sodelavci se zavedamo, da je naša dodana vrednost v dobri storitvi, zato se prilagajamo potrebam in željam kupcev.

Naše vodilo je kvaliteta, zato kupcem svetujemo in prodajamo dolgoročno energetsko učinkovite rešitve.

Podjetje ponuja tehnične rešitve za nizko energetsko gradnjo na področju ogrevanja, prezračevanja in senčenja:

Štedilnik na drva - Lingston d.o.o.

Ponudba

Peč na drva


Izberite peč na drva, ki ustreza vašim potrebam in uživajte v prijetni toplini doma. Peči na drva so primerna izbira za vse, ki iščete okolju prijazno, varčno in učinkovito rešitev za ogrevanje va...Ogled ponudbe

Vgradni kamini na drva


Pri nas najdete vrhunske kamine na drva, ki bodo vašemu domu dodali občutek udobja in toplote. Naša ponudba vključuje različne modele in velikosti, zato boste zagotovo našli kamin, ki bo ustr...Ogled ponudbe

Peč na pelete


Peči na pelete so energijsko učinkovite naprave za ogrevanje, ki delujejo na osnovi stisnjenih lesenih peletov. Peči na pelete so okolju prijazne, saj so narejene iz obnovljivih virov in izpustijo manj emisij kot...Ogled ponudbe

Vrtni kamini


Vrtni kamini so odličen dodatek za vaš vrt ali teraso. Naša ponudba vrtnih kaminov vam omogoča izbiro med različnimi modeli in velikostmi, ki se prilegajo vašim potrebam in okusu.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Štedilnik na drva - Lingston d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Štedilnik na drva - Lingston d.o.o.
  • Polno ime Lingston d.o.o.
  • Davčna številka 97331520 SI97331520
  • Matična številka 3740021000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: