Taksi Sara Celje Prevozništvo in transport

O podjetju

Taksi Sara Celje

Taksi Sara Celje smo podjetje, ki vam nudi taksi storitve in transferje 24/7 na vašo zahtevo. Tu smo za vas celo leto. Glede načina poslovanja se prilagajamo željam strank! Vsa naša vozila so klimatizirana in udobna. Imamo vse potrebne licence za prevozniško poslovanje. Prijazen pristop, zanesljivost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se vsakodnevno odzivamo na še tako zahtevne želje strank. Vozniki so urejeni in zanesljivi z znanjem tujih jezikov. Naš cilj je, da zagotovimo našim uporabnikom udoben, varen in poceni taksi prevoz.

Taksi Sara Celje 100

Dosegljivi smo 24 ur na dan ob predhodni rezervaciji pa tudi za določen dan in čas!

Naše glavne dejavnosti so:

  • taksi prevozi
  • taksi prevozi naključnih potnikov
  • organizirani taksi prevozi in odvozi
  • 24h Štajerska, Celje, Slovenija

Cena taksi storitve je sestavljena iz startnine, cene na prevožen kilometer ali čakalne ure. Tarifa je vedno prikazana na taksimetru, po opravljeni storitvi vam je voznik dolžan izdati račun.. Veseli in ponosni bomo vašega zaupanja, mi pa vam zagotavljamo, da vas udobno, varno in cenovno najbolj ugodno vedno pripeljemo do vašega željenega cilja.

Taksi Sara Celje 101

Potrebujete taksi prevoz? Zakaj bi tvegali, da zamudite na pomemben sestanek zaradi iskanja parkirnega prostora, zakaj bi tvegali prometno nesrečo, ker ste v družbi zaužili nekaj alkohola, zakaj bi tvegali, da se vašemu otroku kaj zgodi na poti iz šole?

Raje zaupajte nam in za vas bomo poskrbeli v vseh situacijah 24h/dan vse dni v letu. Taksi Sara Celje smo pravi naslov za vas! Nudimo prijazne voznike, urejena in varna vozila, kratek odzivni čas ter nizke in konkurenčne cene. 

Vabimo vse ostale nove stranke, ki nas še niste uspeli preizkusiti, da se zapeljete z nami. Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi!

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in nas pokličite še danes!

Ponudba in storitve

Zaupajte nam in za vas bomo poskrbeli v vseh situacijah 24h/dan vse dni v letu. Taksi Sara Celje smo pravi naslov za vas! Nudimo prijazne voznike, urejena in varna vozila, kratek odzivni čas ter nizke in konkurenčne cene. 

Naša telefonska št: +386 (0) 31 464 646

Ne odlašajte, pokličite nas! 

 

Taksi Sara Celje

Ponudba

Taksi Sara Celje


Nudimo vam:

taksi prevozi taksi prevozi naključnih potnikov organizirani taksi prevozi in odvozi 24h Štajerska, Celje, Slovenija

Cena taksi storitve je sestavljena iz startnine, cene na ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Taksi Sara Celje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Taksi Sara Celje
  • Polno ime SARA TAKSI prevoz oseb in storitve d.o.o.
  • Davčna številka 81852991 SI81852991
  • Matična številka 2171279000
  • Davčni zavezanec Da