Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o. Spletne trgovine

O podjetju

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o.

Profesionalna zaščita ni bila še nikoli tako dostopna.

Nadgradljiv sistem, daljinski nadzor in enostavna prilagodljivost. Za povrhu pa še izredno moderen in dopadljiv izgled!

Jablotron 100 je revolucionaren brezžični sistem za zaščito naše lastnine. Primeren je za stanovanja, kot tudi trgovine, pisarne, skladišča, ipd. Javlja nam vlom, požar, zdravstvene težave, fizični napad, uhajanje plinov in druge dogodke.

Sistem omogoča avtomatizacijo domačih naprav (daljinsko upravljanje ogrevanja in hlajenja, vklapljanje naprav z detekcijo gibanja, detektorji za zaznavanje odprtja okna,…).

Če potrebujete pomoč pri sestavi vam primernega sistema, nam pošljite tloris vaših prostorov in vašo telefonsko številko. Pripravili vam bomo kar najbolj ugodno in zanesljivo rešitev.

Enostaven za uporabo

Revolucionarni nadzorni sistem JABLOTRON 100 je prvi alarmni sistem, katerega delovanje in uporabo boste osvojili takoj in brez napora! Izberite alarm narejen prav za vas.

Brezčasen dizajn

Posamezni deli JABLOTRON 100 alarma so bili narejeni ob sodelovanju z vrhunskimi svetovnimi dizajnerji. Raziščite brezčasno lepoto, ki se zlije z vašim domom.

Okolju prijazna montaža

Kombinacija JABLOTRON 100 brezžičnih in žičnih rešitev omogoča okolju prijazno in cenovno ugodno montažo.

Izkoristite Jablotronovo unikatno brezžično tehnologijo!

Večnamenska uporaba

JABLOTRON 100 zaščita vas ne varuje samo pred vlomom, temveč tudi požarom, poplavo ali izpuščanjem plina. Lahko nadzoruje ogrevanje ali odpre garažna vrata. Dovolite, da vrhunska tehnologija dela za vas!

Dostopnost od koderkoli

JABLOTRON 100 alarm je povezljiv preko interneta z vašim računalnikom in pametnim telefonom in vam dostopen kadarkoli od koderkoli po svetu. Uporabljajte vaš alarmni sistem brez omejitev!

Protivlomni sistemi – TOS Celje d.o.o. (2)

Več o alarmih za podjetja si lahko preberete na strani http://tos-ups.si/.

Ponudba in storitve

Slovar izrazov

Žične / Brezžične naprave

Središče varnostnega sistema je njegova nadzorna plošča (centrala). Ta lahko z vsemi napravami komunicira na dva načina: preko vodnika, t.j. s podatkovnimi kabli znotraj zavarovanega območja ali dela le-tega; ali brezžično preko radijskih frekvenc. Žične naprave se napajajo preko nadzorne plošče. Brezžične naprave za delovanje potrebujejo baterije, katerih življenjska doba je odvisna od pogostosti uporabe.

Nadzorni odsek

Gre za nadzorni in signalni del dostopnega modula (tipkovnica). Odsek vsebuje opis njegove funkcije in ima dva gumba z osvetlitvijo – zelenega na levi strani in rdečega ali rumenega na desni strani.

Odsek se uporablja za enostavno in jasno upravljanje dela sistema in istočasni prikaz njegovega statusa z uporabo barvnih indikatorjev (zelena, kadar je izklopljeno ; rdeča, kadar je zavarovano; in rumena, kadar je delno zavarovano). Število odsekov in njihova funkcija je določena s strani inštalaterja sistema.

RFID kartica / obesek

RFID kartica/obesek omogoča uporabniku upravljanje sistema in se uporablja za avtorizacijo s preprostim približanjem kartice/obeska k čitalcu tipkovnice. Zamenja oziroma dopolnjuje vnose številčnih kod. RFID kartico lahko shranite v denarnici. RFID obesek pa lahko priključite na obesek za ključe.

Particija

Alarmni sistem je mogoče razdeliti v več manjših, neodvisno delujočih delov, imenovanih particij.

Vsaka particija ima lahko lastno dodeljene detektorje, tipkovnice, kot tudi sirene, uporabnike in njihove telefonske številke. Sistem lahko vsebuje do 15 particij.

Programirani izhod

Varnostni sistem se lahko uporablja za vklop/izklop ali upravljanje drugih električnih naprav ali priključkov. To se stori preko programiranih izhodov, ki jih lahko upravlja uporabnik (preko besedilnih sporočil, preko tipkovnice, itd.) ali so lahko avtomatizirani znotraj sistema (glede na status sistema, status alarma, okvare, itd.)

Avtomatizacija doma

Poleg funkcije alarmnega sistema JABLOTRON 100 ponuja še številne druge možnosti. Med najbolj

priljubljenimi funkcijami so: elektronski nadzor vrat, avtomatizacija stikal z uporabo detektorjev gibanja, ter oddaljeni nadzor nad napravami (električno ogrevanje, garažna vrata, prehodi, vstopne ovire, itd.).

Alarm za paniko

Kadar je uporabnik v težavah in potrebuje takojšnjo pomoč, se lahko sproži alarm za paniko. Alarm za paniko je mogoče nastaviti kot poseben odsek na tipkovnici, posebna koda, gumb v primeru panike ali pa kot specifi čna kombinacija gumbov na varnostnem daljincu . Če je povezan z varnostnim centrom, sistem v primeru alarma za paniko sproži takojšen odziv varnostne službe (vozilo), ki ga ni mogoče preklicati preko telefona.

Center za sprejemanje alarmov, ARC

Center za sprejemanje alarmov, stalno delujoča varnostna agencija (24/7), se lahko nemudoma odzove na informacije, ki jih prejme iz zavarovanega območja in se odzove na primeren način – ali z neposredno prisotnostjo na zavarovanem območju ali z ukrepanjem glede na prejete informacije.

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o.

Ponudba

Alarm za podjetje - Jablotron JA-100


Nadgradljiv sistem, daljinski nadzor in enostavna prilagodljivost. Za povrhu pa še izredno moderen in dopadljiv izgled!

Jablotron 100 je revolucionaren brezžični sistem za zaščito naše l...Ogled ponudbe

Alarm za podjetje - Jablotron JA-80 Oasis


Dokazano zanesljiv alarmni sistem na katerega se lahko zanesete! Lahko ga uporabite tudi za upravljanje vaših gospodinjskih naprav.

JA-80 brezžični sistem se je skozi leta uporabe izkazal zelo up...Ogled ponudbe

Alarm za podjetje - Jablotron JA-60


JA-60P je detektor zasnovan za zaznavo gibanja človeškega telesa znotraj varovanega področja. Digitalna obdelava zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti. Produkt je umaknjen iz prodaje, pokličite glede možn...Ogled ponudbe

Alarm za podjetje - Azor


Azor alarmni sistem je različica alarmnega sistema JA-60, ki uporablja posebno brezžično alarmno centralo in ne potrebuje dodatnih nastavitev. Je skoraj Plug&Play, kar je v nosprotju z vsemi ostalimi siste...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o.
  • Polno ime TOS CELJE d.o.o.
  • Davčna številka 45748799 SI45748799
  • Matična številka 5533457000
  • Davčni zavezanec Da