Steklarstvo Celje, okvirjanje in galerija Volk, Jure Volk s.p. Steklarstvo

O podjetju

Steklarstvo Celje, uokvirjanje in galerija Volk

Steklarstvo Celje, uokvirjanje in galerija Volk se ponaša z petindvajsetletno tradicijo na področju steklarstva, uokvirjanja in galerije slik.

 

Steklarstvo 
Steklarstvo Volk Celje vam poleg strokovnega svetovanja nudi tudi kvalitetno izdelavo vseh vrst zasteklitev. Proizvodnja steklarske delavnice zajema vse steklarske storitve v delavnici in na terenu, vključno s steklarskimi izdelki.

 

Vitražna stekla
Na področju steklarstva pa vam po vaših željah poleg standardnih storitev nudimo tudi izdelavo vitražev v Tiffany tehniki. Na izbiro imamo preko 50 različnih barvnih odtenkov opalnega in antičnega stekla. Pridemo na dom oz. poslovni prostor, kjer z vašo idejo in našim znanjem najdemo skupno rešitev.

 

Stekla v kuhinji
Za popestritev vaše kuhinje vam priporočamo stekleno oblogo, ki je lahko pobarvana na vašo željo ali pa nanjo položimo samolepilno fototapeto z motivom po vaši želji. Izgled kuhinje postane fenomenalen. Večina naših strank, ki že ima stekleno oblogo je zelo zadovoljna, saj je tudi čiščenje enostavnejše.

 

Tuš kabine in steklene pregradne stene
Po meri izdelujemo tuš kabine in steklene pregradne stene iz kaljenega - varnostnega stekla. Izbirate lahko med navadnim - prozornim steklom, jedkanim - mat. steklom ali pa med steklom z različnimi vzorci. Profili za pritrditev stekla in odpiralni mehanizmi so visokokvalitetni in modernih oblik.

 

Namizna stekla
Po meri izdelujemo namizna stekla vseh oblik in velikosti. Stekla so lahko iz navadnega-prozornega stekla, jedkanega-mat stekla ali pa so dekorirana z različnimi vzorci.

 

Balkonske steklene ograje
Izdelujemo steklene balkonske ograje. Nudimo izdelavo ograje v pocinkanih ali inox profilih. Stekla, ki jih vgradimo so varnostno kaljena in lepljena.

 

Notranja vrata

Steklena vrata so lahko nihajna ali drsna. Običajna debelina stekla je 8 mm, ki je kaljeno.

 

Ogledala

Izdelujemo ogledala po želji, z brušenimi fazetami, robovi oz. jih po vaši želji okvirimo.

Uokvirjanje slik

Ponudimo vam lahko preko tristo petdeset različnih vrst okvirjev in paspartujev. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam pri izbiri okvirjev strokovno svetujemo.
Zaradi direktnega sodelovanja s proizvajalci letev in najkrajšega časa izdelave vam zagotavljamo najnižje cene ob najvišji kvaliteti izdelave okvirjev, kajti vsi okvirji so na zalogi. V povprečju imamo na zalogi preko 6000 tekočih metrov letev.
Svetujemo in pomagamo izbrati glede na sliko in prostor primeren okvir. Poznamo barve in vemo, kako barve vplivajo na končni izgled slike. Poznamo trenutne trende uokvirjanja in stil okvirjev prilagodimo vaši notranji opremi. Svetujemo vam pri opremi prostorov in obešanju slik.

 

Galerije Volk

Poleg stalne zbirke slik, v Galeriji vsak mesec gostimo novega likovnega ustvarjalca.

 

Z veseljem vam bomo svetovali in izbrali najboljšo rešitev za vas!

Ponudba in storitve

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte! Se že veselimo sodelovanja z vami!

Steklarstvo Celje, okvirjanje in galerija Volk, Jure Volk s.p.

Ponudba

Steklarstvo


Steklarstvo Volk vam poleg strokovnega svetovanja nudi tudi kvalitetno izdelavo vseh vrst zasteklitev. Proizvodnja steklarske delavnice zajema vse steklarske storitve v delavnici in na terenu, vključn...Ogled ponudbe

Galerija Volk


NUDIMO VAM:

VELIKO IZBIRO OKVIRJEV IN PASPARTUJEV

Na zalogi imamo preko 300 različnih profilov letev vseh slogov, od klasičnih do modernih.

NAJNIŽJE CENE IN TAKOJŠN...Ogled ponudbe

Galerija ročno slikanih oljnih slik na platnu


V galeriji razstavljamo dela različnih likovnih ustvarjalcev. Vsa razstavljena dela so naprodaj. Ponujamo vam preko 200 različnih slik, naslikanih v tehniki olje na platno. Zagotavljamo vam kvaliteto,...Ogled ponudbe

kuhinjska stekla


Za popestritev vaše kuhinje vam priporočamo stekleno oblogo, ki je lahko pobarvana na vašo željo ali pa nanjo položimo samolepilno fototapeto z motivom po vaši želji. Izgled kuhinje postane fenome...Ogled ponudbe

Tuš kabine


Tuš kabine izdelujemo iz 8 ali 10 mm kaljenega stekla in je lahko na željo stranke dekoriran, z različnimi vzorci ali pa je celotno mat (satinirano) steklo.

Ogled ponudbe

steklena vrata


Izdelujemo notranja steklena vrata, ki so lahko drsna, nihajna ali krilna. Izdelana so iz kaljenega ali lepljenega kaljenega varnostnega stekla.

Ogled ponudbe

izdelava vitražev


Nudimo vam izdelavo vitražev po izbiri iz našega kataloga ali pa po vaši želji. Vitraže izdelujemo v Tiffany tehniki. Na izbiro imamo preko 50 različnih barvnih odtenkov opalnega in antičnega stekla.

...
Ogled ponudbe

steklene ograje


Izdelujemo steklene balkonske ograje. Nudimo izdelavo ograje v pocinkanih ali inox profilih. Stekla, ki jih vgradimo so varnostno kaljena in lepljena.

Ogled ponudbe

namizna stekla


Po meri izdelujemo namizna stekla vseh oblik in velikosti. Stekla so lahko iz navadnega-prozornega stekla, jedkanega-mat stekla ali pa so dekorirana z različnimi vzorci.

Ogled ponudbe

stekleni nadstreški


Ponujamo vam nadstreške nad vhodnimi vrati, na terasi ali balkonu.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Steklarstvo Celje, okvirjanje in galerija Volk, Jure Volk s.p.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Steklarstvo Celje, okvirjanje in galerija Volk, Jure Volk s.p.
  • Polno ime Steklarstvo, okvirjanje in galerija VOLK, Jure Volk s.p.
  • Davčna številka 73619795 SI73619795
  • Matična številka 6500196000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: