Psihoterapija Celje, Štajerska Zdravje

O podjetju

Psihoterapija, Celje

Psihoterapija, Celje, REKA ŽIVLJENJA, ZASEBNA PSIHOTERAPEVTSKA PRAKSA, mag. Marjana Velikanje, u.d.s.d., sistemska družinska psihoterapevtka vam nudi številne psihoterapevtske storitve. Sem sodijo SISTEMSKA DRUŽINSKA PSIHOTERAPIJA, PARTNERSKA PSIHOTERAPIJA, INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA in SKUPINSKA PSIHOTERAPIJA.

Psihoterapevtka mag. Marjana Velikanje, u.d.s.d. - Psihoterapija Celje, Štajerska nudi strokovno pomoč in človeško podporo vsem, ki se zaradi stiske znajdejo na razpotju in ne vedo kako naprej. S psihoterapijo pomaga do spremembe odnosa do sebe in drugih. Pomaga razumeti naša pretekla ravnanja ter ponuja nov uvid v neke zgodnje odločitve in dejanja, ki še danes vplivajo na naše vedenje, doživljanje  in čustvovanje.

Psihoterapija Celje, Štajerska 101

Podiplomski študij na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani je zaključila z magistrsko nalogo - Otrok z motnjo v razvoju in njegova družina - Procesi prilagajanja družine novi situaciji in koncepti pomoči. Leta 2002 je zaključila podiplomski študij iz Družinske dinamike v okviru organizacije Medicinske fakultete v Ljubljani. Nadaljevala je izobraževanje iz sistemske družinske terapije in leta 2006 pridobila certifikat iz sistemske družinske terapije. Leta 2013 je pridobila The European Certificate of Psychotherapy in Slovensko diplomo iz psihoterapije. Strokovna znanja in izkušnje je pridobivala na različnih področjih zdravstva, šolstva in socialnega varstva, skoraj dve desetletji na dispanzerju za mentalno zdravje, kjer je delala z družinami otrok z različnimi težavami.
 

Deset let je bila predstojnica Dispanzerja za mentalno zdravje v Celju, kjer je usmerjala skrb in podporo strokovni rasti celotnega strokovnega tima za nudenje celovite pomoči otrokom in staršem. Psihoterapevtsko prakso je kasneje razširila še na delo s posamezniki, pari, razvezanimi pari in razvezanimi pari z otroki.

Je članica SKZP - Slovenske krovne zveze za psihoterapijo, članica Društva za sistemsko psihoterapijo v Sloveniji in članica Komisije za podeljevanje evropskih diplom pri SKZP.

Pri svojem delu se zavezuje etičnemu kodeksu Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Dosegljiva je od torka do četrtka od 13.00 do 15.00 ure na telefonski številki 041 652 – 209 in na elektronskem naslovu:
marjana.velikanje@gmail.com.

Ponudba in storitve

Cenik storitev:

  • UVODNI RAZGOVOR: €30 - 45 min
  • INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA: €40 - 60 min
  • PARTNERSKA PSIHOTERAPIJA: €50 - 90 min
  • DRUŽINSKA PSIHOTERAPIJA: €60 - 90 min

Psihoterapija Celje, Štajerska

Ponudba

SISTEMSKA DRUŽINSKA PSIHOTERAPIJA


Družinska psihoterapija omogoča, da tisto, kar ti je pomembno, poveš tistemu, ki ti je pomemben, ki so zate pomembni, da to poveš v krogu, v katerem živiš svoje življenje. Zato na...Ogled ponudbe

PARTNERSKA PSIHOTERAPIJA


Partnerska psihoterapija je namenjena partnerjema v stiski in se ukvarja z odnosom med njima. Morda mislita, da ima težavo samo eden od partnerjev, a jo imata oba, saj sta v odnosu in vplivata drug na...Ogled ponudbe

SKUPINSKA PSIHOTERAPIJA


V skupini člani odpirajo svoje lastne dileme, izmenjujejo izkušnje, prihajajo do novih spoznanj, medsebojno se podpirajo, ustvarjajo zaupen odnos, krepijo občutek povezanosti  in spoznavajo, da niso sami i...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Psihoterapija Celje, Štajerska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Psihoterapija Celje, Štajerska
  • Polno ime SVETOVANJE, IZOBRAŽEVANJE, IZVEDENSTVO FRANJO VELIKANJE S.P.
  • Davčna številka 40791335 SI40791335
  • Matična številka 2012197000
  • Davčni zavezanec Ne