Gostišče, EkoTurizem Viženčar, nočište, smučanje, skijanje, Krvavec Turizem

O podjetju

Gostišče, EkoTurizem Viženčar, nočište, smučanje, skijanje, Krvavec, razpolaga s 5 sobami in 5 apartmaji, kjer je skupno (osnovnih in dodatnih) 40 ležišč. Poleti nudimo tudi spanje na toplarju – na senu s piknik prostorom. Pozimi pa poleg smučarije tudi večerno sankanje ali tubing pod reflektorjem. Po dogovoru je možna predstavitev zdravilnih zelišč, nabiranje in njih uporaba in seveda zdravilnost le teh (predstavila vam jih bo mlada kmetica 08 –Marička), gospodar Silvo (ki je tudi lovec), pa vam lahko razkaže tudi oboro z jeleni-lopatarji in mufloni in kmetijo,ki je ekološko usmerjena v prirejo mesa (konjereja,govedereja,ovčjereja,kozjereja in seveda divjadi), nazadnje pa vas posteže še mlada naslednica Maja,ki bo poskrbela da boste dobili hrano in pijačo in še kup prijaznih pogledov in odgovorov, če vas bo še kaj zanimalo.

Poleti poleg pohodništva, nabiranja zelišč, gorskega kolesarjenja se lahko rekreirate v adrenalinskem parku. Kot stacionarni gostje pa imate različne popuste, kot so; poleti- popust pri vstop v adrenalinski park, pozimi pa ugodnejše smučarske vozovnice,popust pri izposoji smučarske opreme in ski servisu,kot stacionarnemu gostu vam ni treba plačati vstopa na zapornici…

Kaj lahko gostje pričakujejo na mizi in v vrečkah za domov? Poleti domač kruh, mleko, skuta, maslo, sirovi štruklji, pozimi pa ob kruhu domače salame in klobase. Vedno pa zdravilne gorske čaje. Na turistični kmetiji v krušni peči spečejo tudi odojka, kozlička ali jagenjčka. Pripravijo tudi telečjo obaro z ajdovimi žganci, kislo zelje in krvavice ali pečenice. Sprejemajo tudi rezervacija za zaključene skupine.

Tako podkrepljeni gostje lažje smučajo ali sankajo, poleti pa peš osvajajo bližnje vrhove ( Veliki Zvoh, Dolge njive, Košutna).

Vabljeni na turistično kmetijo Viženčar - Krvavec!

Gostišče, EkoTurizem Viženčar, nočište, smučanje, skijanje, Krvavec

Ponudba

Cenik


1. Cenik 2015/2016 – 15.12.- 24.12.2015, 4.1.- 13.2.2016, 1.3.- 15.3.2016, 1.7.- 31.8.2016

POLPENZION ODRASLI- 39€ POLPENZION OTROCI; 1- 5,99 LET- gratis (prvi otrok), 6- 9,99 LE...Ogled ponudbe

Paketi


PREDSEZONSKI PAKET- od začetka zimske sezone do 20.12.2015

(koriščanje paketa je možno le, če rezervirate do 31.11.2015)

5 DNEVNI NAJEM APARTMAJA ALI 4 DNEVNI POLPENZION:Ogled ponudbe

Paket 3 ali 4 dni


Cenik paketov 3 ali 4 dni (ob zapolnitvi sobe ali apartmaja 4 ali 5 oseb) – velja do 2.3.2016

3 x namestitev v apartmaju že za 49€/osebo 4 x namestitev v apartmaju že za 65€/osebo 3 x pol...
Ogled ponudbe

Vsak dan nekaj posebnega


Tudi to zimo smo za vas pripravili posebne pakete. Eden izmed teh je tudi paket imenovan “Vsak dan nekaj posebnega”. Če želite na snegu preživeti čim več časa za manj denarja, potem je to kot nalašč...Ogled ponudbe

Kulinarika


Pri nas boste vedno našli takšne in drugačne domače dobrote. Marljive in ustvarjalne roke celotne družine, bodo skrbno razvajale vaše brbončice. Pridite in se prepričajte.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Gostišče, EkoTurizem Viženčar, nočište, smučanje, skijanje, Krvavec

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostišče, EkoTurizem Viženčar, nočište, smučanje, skijanje, Krvavec
  • Polno ime EkoTurizemViženčar, Maria Mia Grillc s.p.
  • Davčna številka 43399916 SI43399916
  • Matična številka 6047742000
  • Davčni zavezanec Da