Spletna knjigarna – Moja knjiga Spletne trgovine

O podjetju

Spletna knjigarna – Moja knjiga

O spletni knjigarni

Včasih je bila to mala knjigarnica, ki se je rada tiščala za ustvarjalni predpasnik K8 dizajna. Potem pa je nekega dne odrasla, spakirala vse svoje knjige ter pogumno zaživela pod lastno streho, kot spletna knjigarna Moja knjiga.

Na pregledno montiranih policah ti ponuja pester izborom čtiva. Za romantične, hrepeneče duše so tu ljubezenske zgodbe, nekatere postavljene v nek drug čas, spet druge sila moderne in napredne. Tisti, ki ste že spoznali, da si mora človek v življenju največkrat pomagati sam, lahko svoja prizadevanja okrepi s priročniki za samopomoč in knjigami za osebno rast. Če te ne zanimata ne romanca ne duhovnost, pa te zna spletna knjigarna razveseliti z dobro kriminalko. Tudi mlajši obiskovalci se lahko preklikate do otroške in mladinske literature, zato le brž: klik-klik-klik!

Omeniti moram še edinstveno zadevo na naših tleh, ki jo najdete v  spletni knjigarni. To je seveda planinski dnevnik Zapisi z gora, ki je všeč mnogim pohodnikom, planincem in kolesarjem. Knjižica, ki jo pravzaprav pišeš sam, je požela velik uspeh, saj združuje vse tvoje neprecenljive spomine, je le tvoja in unikatna. Odrasla verzija pa je dobila še svojega mlajšega brata, Prve zapise z gora. Ta je namenjen otrokom nekje do 10. leta starosti.

Spletna knjigarna tedensko dodaja in pridno širi svojo ponudbo. Zate pripravi posebne izbore, izdelke v akciji in predstavljala zadnje uspešnice. Zato te vabi, da slediš vsem objavam. Kot se za sodobno knjigarno spodobi, je knjigarna prisotna tudi na Facebooku in Instagramu. Vsakega naročila je neizmerno vesela in se ga loti z vso srčnostjo. Skrb, da bi na izbrane knjige dolgo čakali, je torej povsem odveč.

Sandra, spletna knjigarna – mojaknjiga.si

Spletna knjigarna – Moja knjiga

Ponudba

Knjige različnih zvrsti


V naši knjigarni vsak najde nekaj zase. Na naših spletnih policah boste našli:

Leposlovje, biografije, zgodovina Sodobni ljubezenski romani Zgodovinski ljubezenski romani Kriminalk...
Ogled ponudbe

Planinski dnevnik - Zapisi z gora, Komplet za odrasle in otroke


V kompletu planinski dnevnik Zapisi z gora in otroški planinski dnevnik Prvi zapisi z gora.

O ZAPISI Z GORA: Ko človek po večurnem naporu vendarle zleze na težko pričakovani vrh, se zna...Ogled ponudbe

Prvi zapisi z gora - Otroški planinski dnevnik


Nadvse priljubljen planinski dnevnik Zapisi z gora je dobil bratca! Juhej, kako smo veseli! Poimenovali smo ga Prvi zapisi z gora. Najbrž komaj čakate, da ga dobite v roke in popestujete, kajne? Brez skrbi, za vse ga ...Ogled ponudbe

Zapisi z gora - Planinski dnevnik, ki ga mora imeti vsak pohodnik, planinec in kolesar


Zapisi z gora – Planinski dnevnik je sila posrečena zadeva. Zakaj?

Ko človek po večurnem naporu vendarle zleze na težko pričakovani vrh, se zna zgoditi, da je od radosti in prelepih razgledov kar malce...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Spletna knjigarna – Moja knjiga

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Spletna knjigarna – Moja knjiga
  • Polno ime Sandra Pohole s.p.
  • Davčna številka SI37678906 SISI37678906
  • Matična številka 3689280000
  • Davčni zavezanec Da