Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala Gostinstvo

O podjetju

Tam kje se živahni vrvež mesta že umiri, tam kjer pri Dekanih sprehajalna in kolesarska pot Parenzana prečka glavno cesto in se začne dvigati proti Škofijam, vas pričakuje Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala. 

Na prenovljeni terasi v senci pod pergolo ali v prijetno sveži notranjosti vam bomo z veseljem postregli slastne pice, ombolo v testu, jedi z žara, testenine, izbrane solatne krožnike in še kaj drugega se bi našlo.

Po 11h si lahko pri nas privoščite tudi dnevna kosila, med vikendi pa pripravljamo tudi presenečenja in posebne ponudbe. 
Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala se bodo prav tako lepo počutili tudi vaši otroci, saj smo za njih v senci dreves posebno uredili velik vrt z igrali. Otroci se tako lahko sproščeno igrajo, med tem, ko starši uživate na terasi, od koder je neposreden pogled na vrt. Na našem vrtu pa ne uživajo samo otroci, večkrat so se na njem zbrale zaključene skupine, za katere smo pripravili piknik. Zaključene družbe so pri nas dobrodošle tudi v notranjosti picerije, kjer z veseljem gostimo praznovanja ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, družinska srečanja, obletnice. 

Tako, tisti ki nas niste še obiskali, ste lepo vabljeni, da nas spoznate, tisti ki pa ste že bili pri nas, dobrodošli ponovno! 
Za vaše dobro počutje bo v Pizzeriji ˝pod Pergolo˝ skrbela družina Vidali in ekipa najbolj simpatičnih natakarjev in izkušenih kuharjev. 

Vabljeni!

Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Pizzeria, picerija, pice, pod Pergolo, Koper, Obala
  • Polno ime GOSTINSTVO EMA VIDALI S.P.
  • Davčna številka 72444975 SI72444975
  • Matična številka 5064574000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: