Animacija za otroke, Hiša zabave, Pustotnik Prosti čas in sprostitev

O podjetju

Animacija za otroke, Hiša zabave, Pustotnik

Hiša zabave Pustotnik obstaja od leta 2005. V hiši se zabavajo majhni in veliki. Ustanoviteljica in direktorica je Tjaša Pustotnik, ki svoje sanje uresničuje prav v svoji Hiši zabave.Glasbenica, umetnica, animatorka, vzgojiteljica, mama, žena, prijateljica, šefica…Vse te titule jo izpopolnjujejo in jo osrečujejo.

Hiša zabave Pustotnik je doma v vasi Vinje nad Dolom pri Ljubljani. Obkrožajo jo travniki in gozdovi, ob hiši živijo domače živali. V Hiši zabave so doma pravljice in čarovnije, smeh in veselje. Zabavna je velikim in majhnim, ki se tam učijo, rajajo in skačejo. Ker je zabave preveč za eno samo hišo, zabava pride tudi k vam domov ali kamorkoli jo pokličete. Priredimo tudi obisk Dedka Mraza v vašem podjetju z animacijo otrok.

Za vas organiziramo animacijo otrok na prireditvah, porokah, obletnicah, piknikih in ostalih dogodkih. Priredimo rojstno dnevne zabave, pokličemo Dedka Mraza na obisk vašega podjetja z animacijo otrok. Organiziramo team building, plesne tečaje, delavnice in različne prireditve za odrasle in otroke. Nudimo tudi počitniško varstvo otrok.

Animacija otrok na poroki 100

Ustvarjalen animacijski tim je poln energije, idej in veselja do dela z majhnimi in velikimi. Skupaj ustvarjamo popolne zabave, pomagajo krepiti prijateljske vezi, vzpodbujajo kreativnost, domišljijo otrok, odraslih…

Tjaša, Davor, Polona, Andreja, Barbara , Ana, Brigita, Nina, Anže,Monika, Tajda,… To so imena, ki skupaj tvorimo Hišo zabave - čarobno, zanimivo, ustvarjalno, domišljijsko. Kot tim delujemo že dolga leta in poleg prijateljstva jih veže tudi ljubezen do dela.

Potrebujete animacijski program za otroke na poroki? TU SMO ZA VAS!

Animacija otrok na poroki 101

NAJ TUDI VAM PRIČARAMO NEPOZABEN ROJSTNI DAN, ZABAVO, POROKO, PRIREDITEV, PIKNIK ALI DRUŽENJE.

Hiša zabave ponuja vse vrste zabave za otroke. Pri nas pričaramo najlepši rojstni dan v naravi ali prijetni dvorani z ogledali. Otroke učimo na glasbenih in kuharskih delavnicah, spodburjamo na kreativnih delavnicah in jih zabavamo med počitnicami. Smo izkušeni animatorji na zabavah ter porokah kjer poskrbimo za najmlajše.

Učimo se vse življenje. Tudi odrasli se radi naučimo česa novega. Učenje v hiši zabave pa je tudi zabavno. Za podjetja pripravimo zabavne aktivnosti, ki na poslovnih in kadrovskih dogodkih, povezujejo udeležence, naredijo dogodek zanimiv, aktiven, vesel in poln presenečenj. Poskrbimo za motivacijo in dobro voljo udeležencev.

Animacija otrok na poroki 102

Mi vam pomagamo organizirati popolno zabavo. Ponujamo vam različne storitve za zabavo zaposlenih, poslovnih partnerjev, kupcev ali otrok. Lahko pa nas najamete tudi za izvedbo celotne organizacije dogodka.

Za več informacij nam pošljite povpraševanje, nas pokličite ali pa preverite našo ponudbo kar tu in na naši spletni strani!

Ponudba in storitve

 • ANIMACIJA OTROK NA PRIREDITVAH, POROKAH, OBLETNICAH, PIKNIKIH
 • ROJSTNO DNEVNE ZABAVE ZA OTROKE OZ. ROJSTNI DAN ZA OTROKE
 • OBISK DEDKA MRAZA V VAŠEM PODJETJU Z ANIMACIJO OTROK
 • TEAM BUILDING
 • PLESNI TEČAJI
 • DELAVNICE IN TEČAJI ZA OTROKE
 • DELAVNICE IN TEČAJI ZA ODRASLE
 • POČITNIŠKO VARSTVO OTROK
 • PRIREDITVE ZA OTROKE IN ODRASLE

Animacija za otroke, Hiša zabave, Pustotnik

Ponudba

Praznovanje rojstnega dne


Praznovanje rojstnega dne prilagodimo starosti otrok. Od programa Biba leze za najmlajše do tematskih rajanj na temo Pike Nogavičke, princesk, indijancev, športa in različnega ustv...Ogled ponudbe

Počitniško varstvo


Otroci, preživite aktivne, zabavne in poučne počitnice v Hiši zabave Pustotnik. Tu so doma živali - kozice, zajčki, nadvse prijazna psička Ajka, muce in kokoške. Skupaj bomo ustvarjal...Ogled ponudbe

Delavnice in ustvarjalnice


Na ustvarjalnicah spodbujamo otrokove spretnosti, domišljijo, pustimo jim raziskovati, spoznavati svet okoli sebe, naravo,uporabljati različne materiale…Na naših kuharskih uricah se bodo naučili o...Ogled ponudbe

Izposoja napihljivih igral


Imate prostor, program, pogostitev, torto,... Pa vendar za "piko na i" rojstnodnevni zabavi vašega malčka še nekaj manjka. 

Včasih je vse kar potrebujete za popolno zabavo velik,...Ogled ponudbe

Animacije za odrasle


Glasbeno izobraževanje

Si želite igrati glasbeni inštrument?

Uživate v petju?

Glasbena šola Pustotnik je za vse generacije, kar potrjujejo številni z...Ogled ponudbe

Team building za podjetja


Za podjetja pripravimo zabavne aktivnosti, ki na poslovnih in kadrovskih dogodkih, povezujejo udeležence, naredijo dogodek zanimiv, aktiven, vesel in poln presenečenj. Poskrbimo za motivacijo in dobro voljo udeležence...Ogled ponudbe

Glasba na dogodkih


V kolikor potrebujete glasbo na dogodkih ( poroka, rojstni dnevi, prireditve, koncerti, poslovni dogodki, sejmi…) vam pripravimo ponudbo glede na vaše želje.

Živo glasbo izvaja Duo Pustotnik!Ogled ponudbe

Zdrav odmor


V vašem podjetju poskrbimo za zdrav 15-30 minutni zdrav odmor, kjer naš športni učitelj poskrbi, da se vaši zaposleni razmigajo ter tako z večjo vnemo nadaljujejo z delom. Za tak odmor bi m...Ogled ponudbe

Obisk Mikalavža in Dedka Mraza


V vašem podjetju lahko otroke obišče Dedek Mraz ali Miklavž. Pripravili smo štiri različne pakete za popolno otroško veselje.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Animacija za otroke, Hiša zabave, Pustotnik

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Animacija za otroke, Hiša zabave, Pustotnik
 • Polno ime Glasbeno izobraževanje, animacija in druge storitve, Tjaša Pustotnik s.p.
 • Davčna številka 42203333 SI42203333
 • Matična številka 6790933000
 • Davčni zavezanec Ne