Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič Mediji

O podjetju

Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič

Fotostudio Majhenič, fotografska in multimedijska dejavnost d.o.o., se ukvarja s studijsko fotografijo (portret, poroke) in fotografiranjem na terenu (poroke, slovesnosti, reportaže). V prenovljeni trgovini imamo pestro izbiro albumov, okvirjev in vzorčne poročne albume in poročne knjige. Svoje znanje izpopolnjujemo z novostmi na področju fotografije.
Že pet desetletij razveseljujemo svoje stranke s kvalitetnimi fotografskimi storitvami. Smo družinsko podjetje, v katerem ustvarja zdaj že tretja generacija fotografov.

Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič 100

POTREBUJETE FOTOGRAFIJE ZA DOKUMENTE?

Pri nas vam jih izdelamo v roku 5 minut, lahko pa vam izdamo tudi digitalno potrdilo prek programa e-fotograf.

Ministrstvo za notranje zadeve Slovenije je v želji po nadgraditvi in poenostavitvi obstoječega sistema za sprejemanje vlog za osebne dokumente ter izboljšavi kvalitete slik za personalizacijo biometričnih potnih listin razvilo poseben sistem za elektronski prenos fotografije od fotografov do upravnih enot.

Ko fotograf posname fotografijo, jo lahko, namesto klasične izdelave, preko posebnih spletnih servisov in ustreznih avtentikacijskih mehanizmov prenese v centralno odložišče fotografij. Centralni sistem preveri ustreznost fotografije za izdajo dokumenta in zajeti fotografiji določil unikatno serijsko številko. Po uspešno opravljenem postopku fotograf stranki preda unikatno serijsko številko (natisne potrdilo), s katerim se oglasi na upravni enoti in uredi vso ostalo dokumentacijo (fotografije v fizični obliki ji ni potrebo predložiti).

Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič 101

Na upravni enoti tako skeniranje fotografije in preverjanje njene kvalitete ni potrebno, saj je to že opravljeno pri vnosu fotografije v centralno odložišče. Referent zajame le vse ostale podatke (strankin podpis preko elektronske podpisne tablice in podatke iz uradnih evidenc) in jih pripravil za personalizacijo.

Tudi v Foto Studiu Majhenič smo certificirani e-fotografi, zato vas vabimo, da se oglasite v našem ateljeju v kolikor potrebujete fotografije za dokumente.

Za več informacij si poglejte našo galerijoponudbo in spletno stran! Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam dosegljivi na telefonmail ali pa nas preprosto obiščite!

Se že vnaprej veselimo vašega obiska!

Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič

Ponudba

Fotografija


Poročna fotografija: Poročni nasveti Poročni kompleti poročna knjiga Portretna fotografija Nosečniška fotografija Otroška fotografija Reklamna fotografija Reportažna fotografi...Ogled ponudbe

Izdelki


Poročna knjiga Poročni kompleti Foto puzzle 3D foto platna Darilni izdelki Ogled ponudbe

Storitve


Povečave fotografij Popravila poškodovanih fotografij Ogled ponudbe

e-Lab


ePhotolab je program, ki vam omogoča, da preko interneta pošljete naročila in digitalne fotografije v naš fotografski studio. Potrebujete le kopijo programa ePhotolab, ki ga namestite na svoj računalnik....Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Fotograf za dokumente - Fotostudio Majhenič
  • Polno ime Fotostudio Majhenič, fotografska in multimedijska dejavnost d.o.o.
  • Davčna številka 73790575 SI73790575
  • Matična številka 3857808000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: