Brisače z imeni - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Brisače z imeni

Predstavljamo vam ekskluzivno ponudbo personaliziranih brisač z imeni – popolno darilo, ki združuje funkcionalnost in osebni pridih. Naše brisače so izdelane iz najkakovostnejšega bombaža, ki zagotavlja izjemno vpojnost in dolgotrajno mehkobo. Na voljo so v različnih velikostih – od brisač za obraz do kopalnih brisač, ki ustrezajo vsem vašim potrebam.

Pri oblikovanju vaše brisače lahko izberete med različnimi tehnikami okraševanja, kot so vezenje, tiskanje ali aplikacija, ki brisači dodajo edinstven pečat. Raznolike možnosti pisav in bogata paleta barv omogočajo, da je vsaka brisača prilagojena vašemu okusu ali temu, kar želite izraziti. Dodajte ikone ali motive, ki odražajo vaše interese ali občutke, in ustvarite popolnoma unikaten izdelek.

Naše personalizirane brisače niso le lepe, ampak tudi praktične. Nudimo vam napotke za pravilno nego, s katerimi boste zagotovili, da bodo brisače ohranile svoj videz in kakovost dlje časa. Priporočamo pranje z blagimi čistili in sušenje pri nižjih temperaturah, da se ohrani integriteta materiala in detajlov dizajna.

Izberite personalizirane brisače z imeni za posebne priložnosti ali kot izraz pozornosti in ljubezni do vaših najdražjih. Zagotovite si brisačo, ki ne le da dobro izgleda in je prijetna na otip, temveč tudi izraža posebno sporočilo in pomen. Odkrijte, kako enostavno je dodati osebni pridih vašemu domu ali obdariti nekoga z mislijo, ki traja.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Brisače z imeni - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Brisače z imeni


Naše brisače z imeni in napisi so odlična izbira. Vsaka brisača je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in vpojnost, obenem pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Brisače z imeni - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Brisače z imeni - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: