Darila ob rojstvu - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Darila ob rojstvu

Odkrijte našo čudovito kolekcijo daril ob rojstvu, ki so skrbno izbrana, da presenetijo in razveselijo novopečene starše. Naša ponudba vključuje edinstvena in ljubka darila, ki bodo za vedno ohranila spomine na prve neprecenljive trenutke novorojenčka.

Izstopajoča izbira daril vključuje:

  • Tabla v obliki štorklje: Personalizirana tabla z imenom novorojenčka, na voljo v različnih barvah, primernih tako za dečke kot deklice in celo za dvojčke. Ta ljubki motiv bo krasil otroško sobo in vsak dan prinašal veselje.
  • Lesene kartice za spremljanje rasti: Komplet lesenih kartic, ki jih starši lahko uporabljajo za beleženje pomembnih mejnikov v prvih tednih in mesecih otrokovega življenja. Kartice so lepo oblikovane in služijo kot čudovit spomin za celo družino.

Zakaj izbrati naša darila? Naša darila so narejena iz kakovostnih materialov in so oblikovana z mislijo na trajnost in estetiko. Vsak kos je posebej izdelan, da ponudi ne le praktičnost, ampak tudi estetski užitek. Personalizirane možnosti dodajo osebni pridih, ki ga novopečeni starši zelo cenijo.

Popolno darilo za vsako priložnost: Ne glede na to, ali iščete darilo za baby shower, obisk v porodnišnici ali prvo srečanje z novorojenčkom, naša paleta izdelkov nudi široko izbiro možnosti, ki bodo zagotovo navdušile. Pripravite se, da s temi premišljenimi darili pustite trajen vtis.

Presenetite in navdušite z darilom, ki prinaša toplino in ljubezen, in pripomore k nepozabnim spominom prvih mesecev otrokovega življenja. Izberite darilo, ki ni le lepo, ampak tudi pomenljivo in koristno.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Darila ob rojstvu - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Brisače z imeni


Naše brisače z imeni in napisi so odlična izbira. Vsaka brisača je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in vpojnost, obenem pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Darila ob rojstvu - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Darila ob rojstvu - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: