Darilo za učiteljico - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Darilo za učiteljico

Če ste že kdaj iskali darilo za svojo najljubšo učiteljico, veste, da to ni lahka naloga. Želite izbrati nekaj posebnega, ki izraža vašo hvaležnost in spoštovanje do nje. Toda kako izbrati popolno darilo za učiteljico? Pri izbiri darila za učiteljico je pomembno, da upoštevate njen okus in interese. Če je vaša učiteljica ljubiteljica kave, ji lahko podarite darilni set s kavo in skodelicami. Če rada kuha ji lahko podarite domiseln personaliziran predpasnik. Za deževne dni si lahko omislite dežnik s posebnim napisom.

V vsakem primeru morate upoštevati tudi priložnost. Če je darilo za konec šolskega leta, lahko izberete darilo, ki bo povezano s počitnicami ali poletjem. Če pa je darilo za rojstni dan, lahko izberete bolj osebno darilo, ki bo izražalo vaše občudovanje do nje. Personalizirana zahvala bo zagotovo zelo ganila vsako učiteljico, saj bo videla, kako njeni učenci cenijo njen trud.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Darilo za učiteljico - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Darilo za učiteljico - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Darilo za učiteljico - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: