Izdelava štampiljk – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Izdelava štampiljk

Štampiljke so pomemben del vsakdanjega poslovanja, saj z njimi lahko enostavno označimo dokumente, pakete, izdelke in druge predmete kar lahko izboljša produktivnost in zmanjša čas, ki ga porabimo za opravljanje vsakodnevnih nalog. To lahko privede do zmanjšanja stroškov in izboljšanja učinkovitosti poslovanja.

Poleg tega lahko štampiljke prispevajo k profesionalni podobi podjetja. Uporaba štampiljke z imenom in logotipom podjetja lahko poveča prepoznavnost blagovne znamke in izboljša vtis na stranke in poslovne partnerje. To lahko pripomore k povečanju zaupanja v podjetje in s tem k večjemu uspehu.

Izdelava štampiljk je postopek, pri katerem izberemo želeni dizajn in ga natisnemo na gumijasto ali plastično blazinico, ki jo nato pritrdimo na lesen ali plastičen ročaj.

Izdelava štampiljk je proces, ki ga lahko opravijo številni ponudniki na trgu. Poleg klasičnih lesenih štampiljk so na voljo tudi bolj sodobne, samorazbarvne štampiljke, ki omogočajo hitro in enostavno označevanje dokumentov in drugih predmetov.

 

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

 • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
 • Hitra dostava na dom
 • Super akcije
 • Poštena in korektna storitev
 • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

Izdelava štampiljk – EG, trgovina in storitve d.o.o.

Ponudba

Tisk na majice


Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Ogled ponudbe

Kuverte


Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo col...Ogled ponudbe

Poslovna darila


Kategorija Poslovna darila vam nudi izbiro najrazličnejših idej za poslovna darila: koledarji, vžigalniki in še mnoge druge! Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo...Ogled ponudbe

Promocijska oblačila


Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Izdelava štampiljk – EG, trgovina in storitve d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Izdelava štampiljk – EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Polno ime EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka 36285935 SI36285935
 • Matična številka 6794785000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: