Kartonska embalaža, kartonske škatle, izdelava orodja za izsek embalaže Obrt in storitve

O podjetju

Izdelava orodja za izsek embalaže

V podjetju KEGO d.o.o. izdelujemo orodja za izsek, razrez oziroma štancanje embalaže. Proizvajamo tudi embalažo iz kartona in lepenke visoke kakovosti po ugodni ceni. Novost v naši ponudbi je laserski izrez embalaže, ki vključuje laserski izrez kartona, lesa, tekstila, plastike in lasersko graviranje lesa.

Izdelovanje orodja za izrez kartonske embalaže

Po naročilu izdelujemo rezalnike, škarje in nože za obrezovanje kartona in lepenke, zarezovalce valovite lepenke in škarje za razrez valovite lepenke. Orodja izdelamo po specifikacijah stranke za izrezovanje željenih velikosti, oblik, vzorcev, debelin in trdot embalaže. Izdelamo tudi orodja za izsek embalaže na zaklopni in cilinder štanci. Z našim orodjem boste vsakič izvedli čist in gladek rez pri izdelavi vaših embalažnih izdelkov. Vse naše orodje za izsek je visoke kakovosti in z ustvarjenimi prihranki pri nakupu embalaže kmalu povrne strošek nakupa.

Izdelava orodja za izsek embalaže - Kego d.o.o. 01

Izdelava embalaže

Vodimo lastno maloserijsko in kosovno proizvodnjo embalaže iz kartona in lepenke, s predhodnim dogovorom pa lahko zagotovimo tudi izdelavo večjih serij embalaže. Nudimo široko izbiro različnih izdelkov iz kartona in lepenke. Na voljo imamo različne vrste troslojnih, petslojnih lepenk in valovitih lepenk v naravni ali beli barvi. Embalažo po naročilu vedno izdelamo v skladu z željami in potrebami strank. Vsa naša embalaža je narejena iz certificiranih materialov.

Izdelava orodja za izsek embalaže - Kego d.o.o. 02

Ukvarjamo se z izdelavo:

 • darilne embalaže,
 • transportne embalaže,
 • industrijske embalaže,
 • embalaže za vinogradništvo,
 • arhivskih škatel,
 • herbarij map (za odvetnike, sodišča, javne ustanove),
 • mape za spise.

Izdelujemo transportno embalažo, katere glavna funkcija je zaščita izdelka pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Pri darilni in embalaži za vinogradništvo pa ima prednost prepoznavnost in unikaten videz, ki je privlačen kupcem.

Naj gre za funkcijo ali izgled, pri izdelavi embalaže po naročilu vedno sledimo željam in potrebam naših strank. V našem sodobno opremljenem proizvodnem obratu smo kos še tako visokim zahtevam kakovosti.

Laserski izrez embalaže

Nova pridobitev našega podjetja je stroj za laserski izrez embalaže. Z njim nudimo maloserijsko izdelavo in unikatno izdelavo embalaž do količine 100 kosov. Za laserski razrez so primerne vse vrste valovite lepenke in kartona. Pri leseni embalaži pa lahko laserski razrez izvedemo na iverki, polnem lesu in vezanih ploščah do debeline 5 mm.

Izdelava orodja za izsek embalaže - KEGO d.o.o. 03

Našim strankam nudimo:

 • laserski izrez kartona
 • laserski izrez lesa
 • laserski izrez tekstila
 • laserski izrez plastike
 • lasersko graviranje na les

Tovorni promet

V podjetju zagotavljamo tudi ugoden prevoz blaga s kombijem z nosilnostjo 1,5 tone. Po dogovoru dostavimo pohištvo, aparate, kosovni odvoz ali drugega tovora. (Vozila ne posojamo, ampak zagotavljamo prevoz s šoferjem podjetja.)

Izdelava orodja za izsek embalaže - Kego d.o.o. - 04

Potniški promet

V podjetju se ukvarjamo tudi s prevozom šolskih otrok. V kombijih, namenjenih za prevoz otrok, je prostora za osem oseb in voznika. So primerno opremljeni za krajše ali daljše prevoze, tj. so s klimo, z mikrofonom, s prtljažnikom, z radiem in električnim paketom.

Izdelava orodja za izsek embalaže - Kego d.o.o. - 05

Izdelava orodja za izsek embalaže, orodje za razrez, orodje za štancanje embalaže - KEGO kartonska embalaža in grafično orodjarstvo d.o.o.

Kartonska embalaža, kartonske škatle, izdelava orodja za izsek embalaže

Ponudba

Izdelava orodja za izsek embalaže


Našim strankam nudimo po naročilu izdelane stroje za razrez, izsek in štancanje embalaže. Izdelamo rezalnike, škarje in nože za izrez embalaže poljubnih velikosti.

Ogled ponudbe

Izdelava embalaže iz lepenke in kartona


Nudimo široko izbiro različnih izdelkov iz kartona in lepenke. Na voljo imamo različne vrste troslojnih, petslojnih lepenk in valovitih lepenk v naravni ali beli barvi. Embalažo po naročilu ved...Ogled ponudbe

Laserski izrez embalaže


Našim strankam nudimo:

laserski izrez kartona laserski izrez lesa laserski izrez tekstila laserski izrez plastike lasersko graviranje na les
Ogled ponudbe

Prevoz blaga s kombijem


V podjetju zagotavljamo tudi ugoden prevoz blaga s kombijem z nosilnostjo 1,5 tone. Po dogovoru dostavimo pohištvo, aparate, kosovni odvoz ali drugega tovora. (Vozila ne posojamo, ampak zagotavljamo prevoz s &s...Ogled ponudbe

Prevoz oseb s kombijem


V podjetju se ukvarjamo tudi s prevozom šolskih otrok. V kombijih, namenjenih za prevoz otrok, je prostora za osem oseb in voznika. So primerno opremljeni za krajše ali daljše prevoze, tj. so s kl...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Kartonska embalaža, kartonske škatle, izdelava orodja za izsek embalaže

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kartonska embalaža, kartonske škatle, izdelava orodja za izsek embalaže
 • Polno ime KEGO kartonska embalaža in grafično orodjarstvo d.o.o.
 • Davčna številka 57206198 SI57206198
 • Matična številka 3681203000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: