Kuverte – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Kuverte

Kuverte so nepogrešljiv del vsakdanjega življenja. Uporabljamo jih za pošiljanje pisem, računov, vabil in drugih pomembnih dokumentov. Poleg praktične uporabnosti pa lahko kuverte tudi izkoristimo za izražanje kreativnosti in poskrbimo, da bodo naša pisma in pošiljke izstopale.

Kuverte so na voljo v različnih velikostih, materialih in barvah. Najpogostejši material za izdelavo kuvert je papir, vendar obstajajo tudi kuverte iz plastike ali različnih vrst tkanin. Kuverte so na voljo v več standardnih velikostih, vendar lahko tudi naročite prilagojene velikosti po meri.

Kuverte lahko tudi personaliziramo. Obstajajo različni načini, kako na kuverte dodati logotip, ime ali katero koli drugo grafiko. Na primer, lahko natisnete svoj logotip na kuverto, kar bo poskrbelo za prepoznavnost vašega podjetja.

Pri izbiri kuverte je pomembno upoštevati vsebino, ki jo bomo vanjo položili. Če bomo pošiljali pomembne dokumente, ki jih ne smemo prepogniti, izberimo kuverto, ki je dovolj velika, da vsebina vanjo stane ravno. Če pa bomo pošiljali več strani, lahko izberemo kuverto z večjim stranskim zapiralom, ki bo poskrbelo za varno prenašanje dokumentov.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

 • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
 • Hitra dostava na dom
 • Super akcije
 • Poštena in korektna storitev
 • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

Kuverte – EG, trgovina in storitve d.o.o.

Ponudba

Tisk na majice


Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Ogled ponudbe

Izdelava štampiljk


Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši obl...Ogled ponudbe

Poslovna darila


Kategorija Poslovna darila vam nudi izbiro najrazličnejših idej za poslovna darila: koledarji, vžigalniki in še mnoge druge! Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo...Ogled ponudbe

Promocijska oblačila


Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Kuverte – EG, trgovina in storitve d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kuverte – EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Polno ime EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka 36285935 SI36285935
 • Matična številka 6794785000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: