Poslovna darila – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Poslovna darila

Poslovna darila so del poslovnih odnosov in služijo kot način, da podjetja izkažejo spoštovanje, zahvalo ali priznanje poslovnim partnerjem, zaposlenim ali strankam. Poslovna darila so lahko različnih vrednosti in oblik ter so lahko namenjena različnim priložnostim, kot so božič, obletnice, rojstni dnevi in podobno.

Ena od glavnih prednosti poslovnih daril je, da lahko okrepijo odnose zaposlenih in strank ter povečajo zvestobo. Za podjetja, ki izkazujejo pozornost in skrbnost do svojih poslovnih partnerjev, je bolj verjetno, da bodo ohranila dobre poslovne odnose in izboljšala svojo blagovno znamko.

Med najbolj priljubljenimi poslovnimi darili so beležke, pisala, skodelice, majice, usb ključi in podobno. Poleg tega lahko podjetja izberejo tudi bolj luksuzna darila, kot so ure, nakit, torbice in podobno. Pomembno je, da se podjetje odloči za darilo, ki je primerno za priložnost in za prejemnika.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

 • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
 • Hitra dostava na dom
 • Super akcije
 • Poštena in korektna storitev
 • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

Poslovna darila – EG, trgovina in storitve d.o.o.

Ponudba

Tisk na majice


Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Ogled ponudbe

Kuverte


Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo col...Ogled ponudbe

Izdelava štampiljk


Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši obl...Ogled ponudbe

Promocijska oblačila


Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Poslovna darila – EG, trgovina in storitve d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Poslovna darila – EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Polno ime EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka 36285935 SI36285935
 • Matična številka 6794785000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: