Predpasnik z napisom - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Predpasnik z napisom

Odkrijte veselje do kuhanja z našimi stilskimi in zabavnimi predpasniki z napisi! Naša kolekcija predpasnikov združuje funkcionalnost z edinstvenim pridihom humorja in stila, ki bo vašo kuhinjo spremenila v prizorišče zabave in kreativnosti. Vsak predpasnik je skrbno izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost tudi pri najbolj intenzivnih kuharskih podvigih.

Izberite med široko paleto napakov:

 • Zabavni napisi: Dodajte kanček humorja v vašo kuhinjo z napisi, ki bodo nasmejali družino in prijatelje.
 • Navdihujoči napisi: Pustite, da vas naši predpasniki motivirajo z navdihujočimi citati, ki vas bodo spodbujali med kuhanjem.
 • Personalizirani napisi: Izrazite svojo osebnost s popolnoma prilagojenim napisom, ki odraža vaš osebni slog ali sporočilo.

Popolno darilo za vsakega ljubitelja kuhanja: Ne glede na to, ali iščete darilo za rojstni dan, posebno priložnost ali kot zahvalo gostitelju, je predpasnik z napisom odlična izbira. So idealni za tiste, ki uživajo v kuhanju ali peki, ter dodajo piko na i vsaki kuharski zabavi ali družinskemu srečanju.

Zakaj izbrati naše predpasnike?

 • Kakovostni materiali: Izdelani so iz trpežnih tkanin, ki so enostavne za vzdrževanje.
 • Prilagodljiv dizajn: Širok izbor barv in stilov, ki se ujemajo z vsako kuhinjo.
 • Praktičnost in udobje: Veliki žepi za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov in nastavljivi trakovi za optimalno prileganje.

Naj bo kuhanje še bolj zabavno z našimi predpasniki z napisi. Dodajte malo začimbe v svoj kuharski ritual in uživajte v vsakem trenutku, preživetem za štedilnikom.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Predpasnik z napisom - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Brisače z imeni


Naše brisače z imeni in napisi so odlična izbira. Vsaka brisača je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in vpojnost, obenem pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Predpasnik z napisom - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Predpasnik z napisom - Tiskarna idej
 • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
 • Davčna številka 33542830 SI33542830
 • Matična številka 1728750000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: