Predpražniki - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Predpražniki

Naredite prvi vtis nepozaben z našo široko paleto izvirnih predpražnikov! Naša kolekcija vključuje predpražnike za vse vrste vhodov, od sprednjih vrat do terase, ki ne le, da zaščitijo vaš dom pred umazanijo, ampak ga tudi stilsko dopolnijo. Vsak predpražnik je skrbno oblikovan, da združuje funkcionalnost z izvirnimi, zabavnimi ali personaliziranimi motivi, ki pritegnejo pogled in navdušijo obiskovalce.

Zakaj izbrati naše predpražnike?

 • Trpežnost in funkcionalnost: Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in enostavno vzdrževanje.
 • Raznolikost dizajnov: Izbirate lahko med različnimi stili, barvami in motivi, ki so prilagojeni sodobnim trendom in osebnim preferencam.
 • Personalizacija: Ponujamo možnost personalizacije predpražnikov, kjer lahko dodate ime, pozdravno sporočilo ali poseben dizajn, ki odraža vaš osebni stil.

Idealno za vsak dom: Naši predpražniki so popolna izbira za vsakogar, ki želi svojemu domu dodati pridih gostoljubnosti in topline, hkrati pa zagotoviti, da ostanejo tla čista in urejena. Ali gre za klasičen videz ali nekaj bolj drznega, naši predpražniki bodo zagotovo izpolnili vaša pričakovanja.

Izbira pravega predpražnika lahko dramatično izboljša videz vašega vhoda, zato ne zamudite priložnosti, da svoj dom opremite z izdelki, ki so estetsko privlačni in funkcionalni. Odkrijte našo ponudbo danes in izberite predpražnik, ki bo najbolje izrazil vašo dobrodošlico!

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Predpražniki - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Brisače z imeni


Naše brisače z imeni in napisi so odlična izbira. Vsaka brisača je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in vpojnost, obenem pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Predpražniki - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Predpražniki - Tiskarna idej
 • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
 • Davčna številka 33542830 SI33542830
 • Matična številka 1728750000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: