Promocijska oblačila – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila so učinkovit marketinški pripomoček, ki podjetjem omogoča, da izboljšajo prepoznavnost svoje blagovne znamke, medtem ko zaposleni dobijo kakovostna oblačila, ki jih lahko nosijo na delovnem mestu ali zunaj njega. Promocijska oblačila so lahko različnih vrst in stilov, od majic, jakn, kape in drugih dodatkov.

Ena od glavnih prednosti promocijskih oblačil je, da so odličen način za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke. Oblačila z logotipom podjetja omogočajo, da se ime podjetja pokaže v najrazličnejših okoljih, od delovnega mesta do javnih dogodkov in drugih priložnosti. Promocijska oblačila lahko podjetjem pomagajo tudi, da se izrazijo na poseben način, ki predstavlja njihove vrednote in filozofijo. Vendar pa je pomembno, da se podjetja odločijo za kakovostna in primerna oblačila ter se posvetujejo s strokovnjaki za oblikovanje in izdelavo promocijskih oblačil.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

 • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
 • Hitra dostava na dom
 • Super akcije
 • Poštena in korektna storitev
 • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

Promocijska oblačila – EG, trgovina in storitve d.o.o.

Ponudba

Tisk na majice


Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Ogled ponudbe

Kuverte


Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo col...Ogled ponudbe

Izdelava štampiljk


Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši obl...Ogled ponudbe

Poslovna darila


Kategorija Poslovna darila vam nudi izbiro najrazličnejših idej za poslovna darila: koledarji, vžigalniki in še mnoge druge! Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Promocijska oblačila – EG, trgovina in storitve d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Promocijska oblačila – EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Polno ime EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka 36285935 SI36285935
 • Matična številka 6794785000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: