Tisk na majice – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Tisk na majice

Tisk na majice je ena izmed najbolj priljubljenih metod personalizacije oblačil. Ta tehnologija omogoča, da si lahko vsakdo ustvari unikatno majico s svojim logotipom, sliko, napisom ali kakšno drugo izbrano grafiko.

Obstajajo tri glavne tehnologije tiska na majice: sito tisk, digitalni tisk in termotransferni tisk.

Sito tisk je najbolj tradicionalna in najbolj pogosta metoda tiska na majice. V tem postopku se barva nanese skozi sito, ki ima izrezan vzorec. Pri tem postopku se najbolje obnesejo preprosti dizajni z manjšim številom barv.

Digitalni tisk se uporablja za tiskanje slik z veliko barvami, ki so kompleksnejše za sito tisk. Pri tej metodi se slika natisne neposredno na majico s pomočjo digitalnega tiskalnika. Prednosti digitalnega tiska vključujejo hitrost, kakovost in sposobnost tiskanja na majice različnih barv.

Termotransferni tisk vključuje prenos slikovne plasti z uporabo toplote in tlaka. To pomeni, da se slika natisne na poseben papir, nato pa se ta papir položi na majico in ga segreje z likalnikom ali prenosno prešo. S tem postopkom lahko ustvarite zelo natančne podrobnosti na majici.

Izbira prave metode tiska na majice je odvisna od števila barv in podrobnosti, ki jih želite imeti na majici, ter količine majic, ki jih želite natisniti.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

 • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
 • Hitra dostava na dom
 • Super akcije
 • Poštena in korektna storitev
 • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

Tisk na majice – EG, trgovina in storitve d.o.o.

Ponudba

Kuverte


Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo col...Ogled ponudbe

Izdelava štampiljk


Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši obl...Ogled ponudbe

Poslovna darila


Kategorija Poslovna darila vam nudi izbiro najrazličnejših idej za poslovna darila: koledarji, vžigalniki in še mnoge druge! Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo...Ogled ponudbe

Promocijska oblačila


Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Tisk na majice – EG, trgovina in storitve d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Tisk na majice – EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Polno ime EG, trgovina in storitve d.o.o.
 • Davčna številka 36285935 SI36285935
 • Matična številka 6794785000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: