Vabila - Tiskarna idej Obrt in storitve

O podjetju

Vabila

Odkrijte popolna vabila za vsako priložnost z našo raznoliko ponudbo! V Tiskarni idej vam ponujamo pestro izbiro vabil za rojstni dan, poroko, otroške zabave in druge posebne dogodke. Na voljo so različne oblike, velikosti in motivi, ki so skrbno oblikovani, da zadovoljijo različne okuse in zahteve.

Prilagodljivost in osebni pridih:

 • Popolna prilagoditev: Vsako vabilo lahko prilagodimo tako, da odraža vašo osebnost in stil. Bodisi želite vključiti osebno sporočilo, izbrati posebne barve ali dodati unikatni dizajn, pri nas je vse mogoče.
 • Kakovostni materiali in tisk: Uporabljamo samo najkakovostnejše materiale in sodobne tiskarske tehnike, ki zagotavljajo čudovite in profesionalne rezultate.
 • Raznolikost stilov: Od klasičnih do sodobnih, od minimalističnih do ekstravagantnih dizajnov – naša zbirka vam ponuja popolno svobodo izbire, ki bo navdušila vaše goste.

Zakaj izbrati naša vabila?

 • Edinstvenost: Vsako vabilo je izdelano z mislijo na vaš dogodek, kar zagotavlja, da so vaša vabila tako posebna kot sam dogodek.
 • Profesionalno svetovanje: Naše izkušeno osebje vam bo pomagalo izbrati ali oblikovati vabilo, ki popolnoma ustreza vašim željam in pričakovanjem.
 • Hitra izdelava in dostava: Zavedamo se pomembnosti rokov, zato zagotavljamo pravočasno izdelavo in dostavo vaših vabil.

Izberite Tiskarno idej za svoja vabila in zagotovite, da se bo vsak vaš poseben dogodek začel s popolnim tonom, ki bo odražal razkošje in pozornost do detajlov. Vaši gostje bodo navdušeni še preden se dogodek sploh začne!

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Vabila - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Brisače z imeni


Naše brisače z imeni in napisi so odlična izbira. Vsaka brisača je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo mehkobo in vpojnost, obenem pa omogočajo prilagoditev z imeni, datumi ali posebnimi...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Vabila - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Vabila - Tiskarna idej
 • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
 • Davčna številka 33542830 SI33542830
 • Matična številka 1728750000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: