Majice za dekliščino - Tiskarna idej Spletne trgovine

O podjetju

Majice za dekliščino

Majice za dekliščino so odličen način, kako izraziti skupinski duh in zabavno naravo praznovanja prihajajoče poroke. Majice so lahko izdelane s posebnim napisom, ilustracijo ali pa vsebujejo le ime prihajajoče neveste. Poleg tega pa so lahko v različnih barvah, ki ustrezajo temi dogodka ali pa so v barvah, ki so odlične za izstopanje iz množice.

Majice za dekliščino so lahko tudi praktične. V poletnih mesecih lahko izberete majice iz lahkega materiala, ki so zračne in udobne za nošenje. Poleg tega pa so majice lahko tudi kot spominek, ki ga lahko nosite še po dekliščini in se spominjate nepozabnega dogodka.

Majice za dekliščino so tako zabavne, praktične in odlične za ustvarjanje spominov. So odličen način, da skupina izrazi skupinski duh in izstopi iz množice, pri tem pa ohrani nepozaben spomin na ta dogodek. Zato vam priporočamo, da razmislite o majicah za dekliščino kot dodatku, ki bo še dodatno popestril vašo dekliščino in jo naredil še bolj nepozabno.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Majice za dekliščino - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Skodelice


V kategoriji Skodelice in lončki najdete skodelice z različnimi motivi, lahko pa naročite tudi skodelico z motivom po vaši izbiri.

Ogled ponudbe

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Majice za dekliščino - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Majice za dekliščino - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: