Majice za fantovščino - Tiskarna idej Spletne trgovine

O podjetju

Majice za fantovščino

Majice za fantovščino so postale priljubljen in zabaven način, kako praznovati prihajajočo poroko in ob tem izraziti skupinski duh in zabavno naravo dogodka. Majice so kot nalašč za to, da izstopite iz množice in pokažete, da ste del skupine, ki praznuje.

Majice za fantovščino lahko vsebujejo zanimive napis, zabavne ilustracije ali pa le ime prihajajočega ženina. Majice so lahko tudi v svetlih barvah, ki so odlične za izstopanje iz množice in pritegovanje pozornosti.

Majice za fantovščino niso samo zabavne, ampak tudi praktične. V vročih poletnih dneh so lahko majice iz lahkega materiala zračne in udobne. Poleg tega pa jih lahko nosite tudi po fantovščini, kot spominek na nepozaben dogodek.

Majice za fantovščino se lahko uporabijo tudi kot sredstvo za identifikacijo. Če se fantovščina odvija na večjem mestu ali pa v tujini, lahko majice služijo kot prepoznavni znak, ki omogoča, da skupino hitro najdemo, ko se razide. To je še posebej pomembno, če se fantovščina odvija v večjih mestih, kjer je veliko ljudi.

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Majice za fantovščino - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za rojstni dan


Kategorija Majice za rojstni dan vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Skodelice


V kategoriji Skodelice in lončki najdete skodelice z različnimi motivi, lahko pa naročite tudi skodelico z motivom po vaši izbiri.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Majice za fantovščino - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Majice za fantovščino - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: