Majice za rojstni dan - Tiskarna idej Spletne trgovine

O podjetju

Majice za rojstni dan

Majice za rojstni dan so lahko odlična ideja za darilo, ki bo zagotovo osrečilo slavljenca ali slavljenko. Gre za zabaven, praktičen in oseben način izražanja pozornosti in prazničnega razpoloženja.

Majice za rojstni dan so lahko osebno darilo, ki kaže pozornost in razumevanje okusa slavljenca ali slavljenke. Lahko izberete motiv, ki ga oseba obožuje, kot so najljubši citati, pesmi, športi ali filmski liki. Takšna majica bo zagotovo postala osebni kos garderobe in bo pomagala ustvariti prijetne spomine.

Poleg tega so majice za rojstni dan lahko odličen način za izražanje skupinskega duha. Če imate skupino prijateljev ali družino, ki proslavlja rojstni dan, lahko vsi nosijo iste majice in s tem izrazijo pripadnost skupini. Tako boste ustvarili prijetno in zabavno vzdušje, ki bo pritegnilo pozornost in spodbudilo fotografiranje ter druženje.

Prav tako so majice za rojstni dan zabavne in lahko prinesejo dodaten smeh na praznovanje. Lahko izberete smešen napis ali karikaturo, ki bo zagotovo nasmejala vse prisotne. Majice lahko pomagajo ustvariti zabavne in fotogenične spomine, saj lahko naredite skupinske fotografije, na katerih vsi nosijo enake majice

O Tiskarni idej

Pisalo se je leto 2002, ko smo uresničili prvo idejo. Začeli smo z dotiskom poslovnih daril in izdelavo štampiljk. V delavnici smo sami izdelali svojo prvo napravo za sitotisk, kmalu zatem pa smo kupili tudi napravo za izdelavo štampiljk. In tako se je naša pot začela.

V vseh letih smo z našimi storitvami razveselili že več tisoč posameznikov in podjetij in obdelali več kot trideset tisoč naročil.

Smo majhna ekipa, ki šteje 8 članov, a smo zato toliko bolj zagnani in motivirani, da se izkažemo na svojem področju.

Ker se naša ponudba vedno širi, smo se odločili, da izdelke, ki so namenjeni za maloprodajo, preselimo iz naše spletne strani enzo.si na prav posebno spletno mesto. In tako je nastala tiskarnaidej.si.

Vabljen/a, da prebrskaš med našimi izdelki in se odločiš za svojega.

Če imaš kakršno koli vprašanje, nam lahko pošlješ sporočilo preko našega obrazca na spletni strani ali preko maila info@tiskarnaidej.si.

 

Lepo te pozdravljamo in upamo, da se boš v naši spletni trgovini počutil/a prijetno.

Majice za rojstni dan - Tiskarna idej

Ponudba

Majice za fantovščino


Kategorija Majice za fantovščine vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Majice za dekliščino


Kategorija Majice za dekliščino vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in so oglejte celotno ponudbo!

Ogled ponudbe

Skodelice


V kategoriji Skodelice in lončki najdete skodelice z različnimi motivi, lahko pa naročite tudi skodelico z motivom po vaši izbiri.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Majice za rojstni dan - Tiskarna idej

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Majice za rojstni dan - Tiskarna idej
  • Polno ime TISKARNA IDEJ, Aleš Grm s.p.
  • Davčna številka 33542830 SI33542830
  • Matična številka 1728750000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: