Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar Obrt in storitve

O podjetju

Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar

V podjetju CNC obdelava materialov, Tomaž Sitar s.p. nudimo CNC obdelavo lesa, kovin in plastike. Izdelavo s CNC stroji izvajamo po naročilu, s predhodnim dogovorom je mogoča tudi izvedba serijskih naročil.

Pri delu uporabljamo hitre in sodobne CNC stroje, ki zagotavljajo natančno in kakovostno proizvodnjo.

Naše sodelovanje z naročniki je strokovno, kvalitetno in prijazno. Vsakemu naročniku z veseljem svetujemo pri iskanju ustrezne rešitve.

SITAR CNC obdelava materialov 001

Lesena salamoreznica

Izdelujemo unikatne lesene salamoreznice za rezanje suhih mesnin in ostalih mesnih izdelkov. Narejene so iz masivnega lesa listavcev, kot so hruška, oreh, jelša, hrast, bukev, češnja... Vse so kakovostno in natančno izdelane s CNC strojem in premazane z lanenim oljem. Rezilo je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja odlično ostrino. Odprtina za rezanje salam ima premer 68mm. Salamoreznice so sestavljene iz 6 lesenih elementov. Po dogovoru je na voljo tudi graviranje napisov na zgornji del salamoreznice. Primerna je za darilo ali poslovno darilo. Predvsem je dobrodošla v vinski kleti, kjer se ob dobri kapljici vina z užitkom prileže narezana dobra domača salama.

Tehnologija in oblikovanje

Prisegamo na ročno izdelavo izdelkov v koraku z moderno tehnologijo obdelave lesa. Zaradi uporabe skrbno izbranega in kvalitetnega lesa dosegajo naši izdelki visoko kvaliteto površinske obdelave. Naši izdelki so klasični in moderni hkrati, odlikuje pa jih tudi brezčasna oblika. Pri naših izdelkih prisegamo na estetiko in funkcionalnost, pri čemer sledimo visokim ekološkim merilom.

Opis uporabe izdelka

Lesena salamoreznica je vsestransko uporabna za rezanje živil. V osnovi je namenjena rezanju vseh suhih mesnin in ostalih mesnih izdelkov. Zelo uporabna je tudi pri rezanju sira in zelenjave, kot je na primer: čebula, kumara, paprika, redkvica, gobe itd. Na spodnji deski ima salamoreznica ravni prislon za lažjo in bolj stabilno postavitev na mizo ali pult. Zaradi lažjega in varnejšega prenašanja je nameščen tudi lesen sornik, ki ga ob rezanju shranimo v temu namenjeno izvrtino na držalu salamoreznice. Čiščenje je zelo enostavno, saj se lahko rezalni del popolnoma izvleče, zato ga je mogoče enostavno obrisati z vlažno krpo.

Materiali

V našem podjetju dajemo velik poudarek na ekološko ozaveščenost in trajnostno rabo lesa. Za naše izdelke uporabljamo izključno lokalni slovenski les. Na takšen način močno zmanjšamo pot, ki jo les prepotuje od gozda do končnega izdelka, s čimer se zmanjša poraba goriva in emisije transporta.  

Les je naravno sušen več let, s čimer zmanjšamo porabo energije pri tehničnem sušenju. Prav tako z naravnim sušenjem zmanjšamo notranje napetosti v samem lesu. Izdelke izdelujemo iz trdih listavcev domačih drevesnih vrst, kot so: hrast, češnja, hruška, jablana, oreh, akacija, jelša itd. Za zaščito in obnovo lesenih izdelkov se uporablja naravno laneno olje. 

Rezilo za leseno salamoreznico je narejeno iz visokokvalitetnega hitroreznega legiranega jekla z 18 % W, ki zagotavlja odlično ostrino.

Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar 003

Za več informacij pokličite na: 031 443 309 ali pošljite elekrtronsko pošto na: sitar.tomi@gmail.com

Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar

Ponudba

Lesena salamoreznica


Izdelujemo unikatne lesene salamoreznice za rezanje suhih mesnin in ostalih mesnih izdelkov. Narejene so iz masivnega lesa listavcev, kot so hruška, oreh, jelša, hrast, bukev, češnja... Vse so kak...Ogled ponudbe

CNC rezkanje


Nudimo CNC rezkanje izdelkov in polizdelkov iz plastike, aluminija in drugih kovin.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Cnc obdelava materialov, lesena salamoreznica, Sitar
  • Polno ime CNC obdelava materialov, Tomaž Sitar s.p.
  • Davčna številka 55311725 SI55311725
  • Matična številka 7047835000
  • Davčni zavezanec Da