Koroške Pekarne Gostinstvo

O podjetju

Koroške Pekarne

Koroške pekarne d.d., smo največja pekarna na območju Koroške. Delujemo že z več kot trideset letno tradicijo na področju pekarstva in v zadnjem času tudi slaščičarstva.

Začetki Koroških pekarn segajo v leto 1978, ko je pekarna začela delovati kot enota Intesa iz Maribora. Kasneje leta 1988 se je preoblikovala v podjetje Koroške pekarne, nato pa se leta 1994 s spremembo organizacijske strukture spremenila v delniško družbo Koroške pekarne d.d. V treh desetletjih delovanja so se Koroške pekarne d.d. s proizvodnjo pekarskih in slaščičarskih izdelkov razvili v srednje veliko podjetje.

Poleg pekarske in slaščičarske dejavnosti je za Koroške pekarne d.d. zelo pomembna lastna maloprodaja, ki obsega dvanajst poslovalnic. Pekarske izdelke prodajajo pod blagovno znamko Pek Matjaž.

Koroške pekarne 100

Naše izdelke lahko dnevno najdete na prodajnih policah v regiji in tudi izven nje. Prepoznavni smo predvsem po kvalitetnem klasičnem domačem kruhu, ter po mnogih vrstah izdelkov, ki spadajo v skupino živil zdrave prehrane.

Trudimo se, da svojo ponudbo vse skozi bogatimo in dopolnjujemo, v želji, da prilagodimo izdelke okusom in željam naših strank. Med našimi prodajnimi uspešnicami je zagotovo kruh korenina, zadnje čase pa veliko pozornosti posvečamo predvsem polnozrnatim izdelkom in drobnem pecivu z najrazličnejšimi nadevi. Prejeli smo pet zlatih medalj, za kakovost izdelkov, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Z letom 2009 smo zaključili s sklopom velikih investicij v posodobitev proizvodnje v Slovenj Gradcu. Moderno opremo združujemo s klasičnimi pekarskimi tehnikami in s tem dosegamo vrhunsko kakovost. Dnevno nam zaupajo vrtci, večje kuhinje, podjetja, osnovne šole, trgovine, domovi upokojencev, gostišča in mnogi drugi.

Koroške pekarne 101

V pekarni želimo še povečati prepoznavnost in tržno pozicijo podjetja s pestro in kakovostno ponudbo kruha, pekovskega peciva in slaščic, po dostopnih cenah s katerimi bomo še naprej zadovoljevali želje naših potrošnikov.

Poslanstvo podjetja temelji na nudenju kakovostnih izdelkov in zadovoljitvi potreb najzahtevnejšim kupcem, fleksibilnosti, inovativnosti in ohranjanju tradicionalnih postopkov, skrbi za socialno varnost in izobraževanju zaposlenih.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Koroške Pekarne

Ponudba

Koroške Pekarne


Pecivo Pizze Sendviči Sladko pecivo Slaščice Ostali izdelki

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

...
Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Koroške Pekarne

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Koroške Pekarne
  • Polno ime KOROŠKE PEKARNE proizvodnja, trgovina in storitve d.d.
  • Davčna številka 56912978 SI56912978
  • Matična številka 5103088000
  • Davčni zavezanec Da