Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana Živila

About us

Ko se boste sprehodili po pokriti tržnici v centru Ljubljane (na Kopitarjevi ulici 2), boste tam našli tudi trgovino, ki jo je odprl gospod Safet Amza.

Gotovo vam bo padlo v oči, da v tej trgovini kot edini v slovenskem prostoru ponujajo ročno vlečeno testo, iz katerega lahko gospodinje doma spečejo okusne jabolčne, višnjeve ali sirove zavitke ali domače bureke. Ročno vlečeno testo, ki ga Safet Amza in njegovi prodajalci ponujajo v prodaji, nima v sebi nobenih aditivov (dodatkov), ampak je narejeno samo iz tistih sestavin, ki jih samo testo potrebuje. Poleg ročno vlečenega testa v pokriti tržnici v Ljubljani gospod Safet Amza kot dodatno ponudbo ponuja tudi že narejene baklave,mlince in testenine. 

Trgovina v pokriti tržnici na Kopitarjevi ulici 2 je odprta od ponedeljka do srede med 7.00 in 14.00 uro, v četrtkih in petkih je trgovina odprta med 7.00 in 15.00 uro, ob sobotah pa se do trgovine lahko sprehodite in kupite izdelke po svoji izbiri med 7.00 in 14.00 uro. V kolikor imate kakršno koli vprašanje v povezavi z izdelavo ročno vlečenega testa ali ostalih izdelkov (baklav, testenin in mlincev), ki jih Safet Amza ponuja v svoji trgovini v pokriti tržnici, ste dobrodošli, da nas obiščete  tudi na Bohinjčevi ulici 12 v Ljubljani.

Na Bohinjčevi ulici 12 nas lahko obiščete ali pokličete na telefonsko številko (041) 680 409 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Vabljeni na tržnico po najboljše ročno vlečeno testo!

Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana

innerpage.ponudba

There are no products.

Company gallery

Send Enquiry to Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana

( * ) Marks fields are Mandatory

Report Incorrect

If you found wrong information, please provide the correct one, so that other people get the benefits...,

( * ) Marks fields are Mandatory

Contact details

  • Name Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana
  • Full name TESTENINE IN SLAŠČICE SAFET AMZA S.P.
  • Tax Number 88075265 SI88075265
  • Registration No. 5756271000
  • Tax payer Yes