Prodaja igrač za vrtce Trgovina

O podjetju

Prodaja igrač za vrtce

VIDOK, vzgoja, izobraževanje in svetovanje VID GLAVAN s.p.

VIDOK, ta mali nagajivi fantiček, se vedno igra in nikoli ne odraste. Ko je spoznal, da ni lepšega kot otroška igra, se je odločil, da bo, tako kot Pika Nogavička, pogoltni kroglice »Pregelk« in ostal vedno majhen. No, kroglice niso bile povsem uspešne, zato je mali VIDOK vseeno zrasel v zelo velikega fanta, a znotraj, v njem, je ostal mali fantiček, ki se nikoli ne preneha igrati.

VIDOK je hodil po Sloveniji ter sosednjih državah. Nikakor se ni mogel načuditi koliko lepih iger, igrač in igral je okoli nas. Odločil se je, da bo mnoge te lepe, zabavne ter kvalitetne igrače zbral in pomagal, da do njih pridejo tudi naši otroci po šolah, vrtcih, ter drugih ustanovah, ker sami še ne morejo potovati naokoli.

Na svoji poti je poznal tudi številne zanimive in zabavne ljudi, ki so mu zelo radi zaigrali kakšno predstavo in zapeli pesmice. Tudi te je prosil, če bi bili pripravljeni vse to narediti tudi za druge otroke in z veseljem so se mu pridružili na njegovem popotovanju.

VIDOK-ov tim

Vid Glavan

Vzgojitelj predšolskih otrok, ustanovitelj in lastnik podjetja

Vid Glavan, je otrok po duši in srcu. Zelo rad se igra, zato je mnogo let preživel v vrtcu kot pomočnik vzgojitelja. Pri svojem delu je ves čas iskal nove pristope k učenju otrok. Sodeloval je pri prvih uvajanjih različne informacijsko komunikacijske tehnologije v vrtce in bil član tako ekspertne kot razvojne skupine na Zavodu za šolstvo v vezi z uvajanjem računalnika v neposredno delo z otroki. Sodeloval je tudi pri drugih mednarodnih projektih, ki so temeljili na različnih področjih. Je velik ljubitelj narave in živali, kar se je tudi ves čas izražalo pri njegovem delu.

Po odhodu iz vrtca je vodil prodajo za različna podjetja, predvsem, taka, ki so prodajala igrače za otroke. Skozi svoje delo, je spoznal veliko kvalitetnih igrač, ki pogosto niso prispele do vrtcev zato se je odločil, da bo združil, svoja znanja, izkušnje in poznanstva, da bi lahko v vrtce pripeljal najkvalitetnejše igrače po čim bolj ugodnih cenah.

Katja Pibernik

Diplomirana vzgojiteljica—mentorica, zunanja strokovna svetovalka podjetja

Katja Pibernik je izjemno izkušena vzgojiteljica-mentorica, ki svoje življenje v celoti namenja vzgoji otrok. Je zelo inovativna in tudi sama zelo rada vnaša novosti v svoje delo z otroki. Aktivno sodeluje v različnih projektih in pri izbiri materialov povsem prisega na najboljšo kvaliteto in didaktičnost. Vse novosti skrbno preuči in nato s svojimi več kot 20 letnimi izkušnjami, strokovno svetuje pri izbiri igrač in mnoge tudi sama testira neposredno pri delu z otroki.

VIDOK-ov svet gledališča in animacije!Prodaja igrač za vrtce, VIDOK, vzgoja, izobraževanje in svetovanje VID GLAVAN s.p. 02

VIDOK zelo rad obiskuje različne gledališke predstave. S časom je postal z nekaterimi igralci zelo dober prijatelj in ker ve , da so njihove zgodbe izjemno lepe, poučne in predvsem dobro zaigrane, vam priporoča ogled dveh izjemnih animatorjev. Več o njih najdete na: Studio Anima in Kamišibaj.

VIDOK-ov svet znanja

ANIMUS - Pomen animacije pri vzgojno-izobraževalnem delu

Za vas pripravljamo izjemno izobraževalno delavnico s programom ANIMUS, ki je predvsem praktičnega značaja. Prodaja igrač za vrtce, VIDOK, vzgoja, izobraževanje in svetovanje VID GLAVAN s.p.Namenjena je vsem tistim, ki na vzgojno-izobraževalnem področju pri svojem delu delajo z ljudmi.

Na izobraževalni delavnici po programu ANIMUS boste spoznali:

1. Kaj je otroška igra in zakaj je za otroški razvoj zelo pomembna ter kako jo lahko povezujemo s svojim delom?

2. Kaj je komunikacija, kako sporočamo, vrste komunikacije in kaj je ustvarjalna komunikacija?

3. Kaj je animacija, kako navduševati sebe in druge. Kako z animacijo pridobiti energijo za osebnostno rast in pozitivno samopodobo?

4. Kaj je improvizacija, kako se naučimo improvizirati ter povezava med improvizacijo in animacijo?

5. Kdo je animator, kako pristopiti, kako izkoristiti svoje notranje moči, predstavitev animatorja kot poklic?

6. Kdo so pomočniki animatorja? Kako priti od ideje do uresničitve animacije, Začetek zgodbe, akcija, gibanje in glasba, dialog in interakcija, skriti opazovalci, scena in rekviziti, tehnična oprema…?

7. Kdaj in kje uporabiti animacijo pri svojem delu?

 

Ponudba in storitve

VIDOK-ov svet iger, igrač in igral!

Na svoji poti je VIDOK videl zares čudovite stvari. Spoznal je, katere so najboljše lesene igrače, zabavni ustvarjalni seti, igračke za najmlajše in izjemno zanimiva igrala v obliki hišice, v kateri se lahko skrivaš ali plezaš po njeni strehi. Tudi igračk za najmlajše otročičke ne zmanjka in seveda kock, s katerimi lahko ustvarjaš tudi več metrov velike kreacije.

Znamke igrač na voljo:

 • Hape
 • SES
 • House2Play
 • Beleduc
 • Clemmy
 • Schleich
 • Bioblo
 • Ravensburger
 • in druge

Prodaja igrač za vrtce

Ponudba

HAPE — izjemne lesene igrače za vse starosti


Pred nekaj leti je VIDOK-a pot zanesla v eno od številnih slovenskih podjetij, ki uvaža igrače. Ko je pregledoval njihovo skladišče, je našel prekrasne lesene igrače HAPE in to je bila ljubezen na...Ogled ponudbe

Ustvarjalne igrače SES


Ko se VIDOK potepa po sejmu igrač, nikakor ne more mimo sončno rumene stojnice podjetja SES iz Nizozemske, ki proizvaja izjemne ustvarjalne in raziskovalne igrače za otroke vseh starosti. Tam se zagleda v števi...Ogled ponudbe

Beleduc—Didaktične igrače in oprema za najmlajše


Kadarkoli je VIDOK na obisku po sejmih vedno obišče tudi razstavni prostor podjetja BELEDUC, ki se tesno drži razstavnega prostora podjetja HAPE. Peter Handstein, ki je ustvaril podjetje HAPE je namreč brat Sab...Ogled ponudbe

House2play—otroške hišice, igrala in plezala


Ko se je VIDOK sprehajal v okolici Ljubljane, je zagledal pravo pravcato pravljično hišico. Eni otroci so se igrali kar na njeni strehi, drugi so plezali skozi okna, tretji drseli po toboganu ali plezali po mre...Ogled ponudbe

Clemmy — Kocke za najmlajše


Seveda VIDOK nikoli ne pozabi na naše najmlajše otročičke. Tudi zanje je našel super kocke, ki se sestavljajo med seboj. Gre za kocke Clemmy, ki so povsem varne, saj so mehke, brez toksičnih snovi...Ogled ponudbe

SCHLEICH — Živali kot bi bile prave


Na svojem popotovanju je VIDOK zašel v deželo miniaturnih živali. Počutil se je kot Guliver med Liliputanci, saj , ko je podrobno pogledal, so bile vse živali kot prave le, da so bile velike le nekaj centimetro...Ogled ponudbe

BioBlo — konstruktor, ki raste z otroki


Čebele, te pridne delavke, ki zbirajo cvetni prah, so tudi odlične graditeljice svojih panjev. Z domiselno obliko satovja zagotavljajo svojemu domu veliko trdnost.

Ekipa mladih nemških ustvarjalcev je...Ogled ponudbe

VIDOK-ove družabne igre


Ker se VIDOK nikoli ne naveliča iger, ves čas išče svoje prijatelje, da bi se skupaj igrali. Kadar je sonček, so najraje v naravi . Ko se zvečeri ali pa je slabo vreme , se dobi s prijatelji in se igrajo različ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja igrač za vrtce

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja igrač za vrtce
 • Polno ime VIDOK, vzgoja, izobraževanje in svetovanje VID GLAVAN s.p.
 • Davčna številka 62062620 SI62062620
 • Matična številka 6481159000
 • Davčni zavezanec Da