Profesionalno ročno orodje, Flurti Trgovina

O podjetju

V podjetju profesionalno ročno orodje SST Flurti d.o.o. zagotavljamo celovite, strokovne, tehnično zahtevne in kompleksne rešitve, konkurenčno prednost nam daje visoka fleksibilnost in prilagajanje spremembam na tržišču ter hitra intervencija na terenu.

Za nas je najbolj pomembno zadovoljstvo kupcev ter strokovno in kakovostno izvajanje dejavnosti. Do uporabnikov naših storitev želimo ustvariti kvaliteten in zaupanja vreden dolgoročen odnos, ki bo temeljil na obojestranskem zaupanju in zadovoljstvu.

Sodelujemo z večjimi uspešnimi slovenskimi podjetji kot so Betonarna Bordax, TRIM Servis in drugi, naši glavni dobavitelji pa so Kamioland, Prigo, Avtoman, Tekniex.

Prodajni program našega podjetja ročno orodje SST Flurti d.o.o. obsega nabavo vseh rezervnih delov za tovorna vozila znamk MAN, Mercedes, Iveco, Volvo, Scania in drugih. Poleg tega jih lahko tudi vgradimo. V naši ponudbi najdete tudi profesionalno ročno orodje , ki ga tudi sami s servisiranjem preizkušamo že več let in vam tako zagotavljamo vrhunsko kvaliteto.

Smo eni izmed redkih v Sloveniji, ki za vsa dobavljamo tehtalne sisteme za tovorna vozila in priklopnike, ter ostalo mehanizacijo.

Profesionalno ročno orodje

Pri nas dobite visoko-kakovostno profesionalno ročno in pnevmatsko orodje priznanih znamk USAG, BGS Technic, Chicago Pneumatic, Stahlwille in Matrix. Pogosto iskane izdelke imamo na zalogi, dobavni rok za ostale je do 10 dni.

 • Ročno orodje USAG

Znamka USAG je bila ustanovljena leta 1929 v Italiji. Kmalu so začeli s proizvodnjo ročnega orodja za profesionalno rabo. Od leta 2010 je podjetje del multi nacionalne skupine Stanley Black & Decker Inc. Močan položaj na svetovnih trgih je podjetju omogočil obdržati znamko USAG in svojo neodvisnost. Združitve z drugimi podjetji, ki so si sledile skozi leta so pripomogle k hitrejši rasti z optimizacijo proizvodnih obratov in deljenjem tehnoloških, logističnih in tržnih kapacitet.

 • Izdelki za shranjevanje MATRIX

USAG Matrix ponuja bogato izbiro predalnikov, polic, pladnjev in kovčkov iz kvalitetne plastike za shranjevanje orodja, nastavkov, komponent in drugih sestavnih delov. Izdelki za shranjevanje Matrix so nujni za optimalno organizacijo vsake delavnice in delovnega prostora.

 • Ročno orodje BGS Technic

Znamka BGS Technic s sedežem v Nemčiji je že od zgodnjih 1970-ih simbol prefinjenega in kakovostnega ročnega in pnevmatskega orodja, prav tako pa nas vsako leto preseneča s svojimi inovacijami. Je sinonim za visoko kakovost, vzdržljivost in hkrati dostopnost vsakomur.

 • Ročno orodje Chicago Pneumatic

Chicago Pneumatic je znamka pnevmatskega orodja, katere zgodivina sega vse v leto 1889. Zagotavlja vam globalne storitve in lookalno podporo servisiranju vozil, industrijskim in gradbenim kupcem.

 • Ročno orodje Stahlwille

Podjetje Stahlwille Tools s sedežem v Nemčiji e bilo ustanovljeno leta 1862. Ima osem hčerinskih podjetij v Evropi in poslovne partnerje po celem svetu. Proizvaja orodje visokega ranga za komercialno uporabo in vojaška letala.

Profesionalno ročno orodje - Flurti, orodje USAG, orodje Stahlwille, Matrix Slovenija, USAG Slovenija, Stahlwille Slovenija 002

 

Ponudba in storitve

 • Dobava profesionalnega ročnega orodja znamk BGS Technic, Stahlwille in Chicago Pneumatic
 • Vzdrževanje in servisiranje dostavnih in tovornih vozil, ter gradbene mehanizacije
 • Servis težkih tovornih vozil proizvajalcev Mercedes Benz, Iveco, Man in drugih
 • Generalna popravila motorjev, menjalnikov in diferencialov
 • Interventno popravilo tovornih vozil na cesti za stalne stranke
 • Ugotavljanje napak na vozilu in odprava ugotovljene napake
 • Dobava in vgradnja kakovostnih (originalnih in originalom enakovrednih) rezervnih delov za tovorna vozila, gradbeno in kmetijsko mehanizacijo
 • Prodaja, vgradnja in servis tehtalnih sistemov za tovorna vozila, priklopnike in ostalo mehanizacijo
 • Prodaja in vgradnja rezervnih delov za bagerska podvozja proizvajalca Berco in gosenice za bagre Bridgestone
 • Servis nadgradenj tovornih vozil znamke CIFA

Profesionalno ročno orodje - Flurti, orodje USAG, orodje Stahlwille, Matrix Slovenija, USAG Slovenija, Stahlwille Slovenija  Profesionalno ročno orodje - Flurti, orodje USAG, orodje Stahlwille, Matrix Slovenija, USAG Slovenija, Stahlwille Slovenija 001

Profesionalno ročno orodje, Flurti

Ponudba

Ročno orodje BGS Technic


Znamka BGS Technic s sedežem v Nemčiji je že od zgodnjih 1970-ih simbol prefinjenega in kakovostnega ročnega in pnevmatskega orodja, prav tako pa nas vsako leto preseneča s svojimi inovacijami. Je sinonim za visoko ka...Ogled ponudbe

Ročno orodje Stahlwille


Podjetje Stahlwille Tools s sedežem v Nemčiji e bilo ustanovljeno leta 1862. Ima osem hčerinskih podjetij v Evropi in poslovne partnerje po celem svetu. Proizvaja orodje visokega ranga za komercialno uporabo in voja&s...Ogled ponudbe

Ročno orodje Chicago Pneumatic


Chicago Pneumatic je znamka pnevmatskega orodja, katere zgodivina sega vse v leto 1889. Zagotavlja vam globalne storitve in lookalno podporo servisiranju vozil, industrijskim in gradbenim kupcem.

Ogled ponudbe

Ročno orodje USAG


Znamka USAG je bila ustanovljena leta 1929 v Italiji. Kmalu so začeli s proizvodnjo ročnega orodja za profesionalno rabo. Od leta 2010 je podjetje del multi nacionalne skupine Stanley Black & Decker Inc. Močan pol...Ogled ponudbe

Izdelki za shranjevanje orodja MATRIX


USAG Matrix ponuja bogato izbiro predalnikov, polic, pladnjev in kovčkov iz kvalitetne plastike za shranjevanje orodja, nastavkov, komponent in drugih sestavnih delov. Izdelki za shranjevanje Matrix so nujni za optima...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Profesionalno ročno orodje, Flurti

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Profesionalno ročno orodje, Flurti
 • Polno ime SST Flurti servis storitve trgovina d.o.o.
 • Davčna številka 13446304 SI13446304
 • Matična številka 3413349000
 • Davčni zavezanec Da