Potniški prevoz s kombijem Prevozništvo in transport

O podjetju

Potniški prevoz s kombijem

PREVOZI PLEVNIK storitve d.o.o. smo podjetje, ki vam že od leta 2012 nudi potniške prevoze s kombijem. V letih uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno cenovno ugodno ponudbo. Naše odlike so kakovost, natančnost in ažurnost. Zagotavljamo vam cenovno ugoden, varen ter zanesljiv potniški prevoz z kombijem na poljubno destinacijo po Sloveniji ali v tujini.

Za kvalitetno opravljene storitve je pomembna usposobljena ekipa sodelavcev. Slednje dosegamo z rednim izobraževanjem in motivacijo, tako posameznikov, kot celotne ekipe sodelavcev. Naš cilj je dobro opravljena storitev in zadovoljna stranka.

potniški prevoz z kombijem 100Transferje vam nudimo 24/7. Tu smo za vas celo leto. Glede načina poslovanja se prilagajamo željam strank! Imamo vse potrebne licence za prevozniško poslovanje. Prijazen pristop, zanesljivost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se vsakodnevno odzivamo na še tako zahtevne želje strank. Vozniki so urejeni in zanesljivi z znanjem tujih jezikov.

Z nenehnim posodabljanjem voznega parka skrbimo za zanesljivo opravljene prevoze. Naš vozni park je sodoben in ekološko varčen. Vsa vozila so sodobno in komfortno opremljena.

potniški prevoz z kombijem 101

SE ODPRAVLJATE NA IZLET Z DRUŽBO ALI DRUŽINO IN POTREBUJETE KOMBI PREVOZ? MORDA LE POTREBUJETE PREVOZ DO LETALIŠČA?

PREVOZI PLEVNIK storitve d.o.o. smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte pokličite nas še danes in si zagotovite ugoden potniški prevoz s kombijem, zase in svoje bližnje!
Veseli in ponosni bomo vašega zaupanja, mi pa vam zagotavljamo, da vas udobno, varno in cenovno najbolj ugodno vedno pripeljemo do vašega željenega cilja.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe!

Potniški prevoz s kombijem

Ponudba

Potniški prevoz z kombijem


Zagotavljamo vam cenovno ugoden, varen ter zanesljiv potniški prevoz z kombijem na poljubno destinacijo po Sloveniji ali v tujini.

Transferje vam nudimo 24/7. Tu smo za vas celo leto....Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Potniški prevoz s kombijem

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Potniški prevoz s kombijem
  • Polno ime PREVOZI PLEVNIK storitve d.o.o.
  • Davčna številka 18326005 SI18326005
  • Matična številka 6192840000
  • Davčni zavezanec Da