Bootcamp in powerkick trening Cerknica - Rekreacijsko društvo Cerknica Šport in rekreacija

O podjetju

BOOTCAMP IN POWERKICK TRENING CERKNICA - REKREACIJSKO DRUŠTVO CERKNICA 

"Naša filozofija je spodbujanje vsestranskega športnika. Z nami boste doživeli odličen funkcionalni trening v dvorani in pod milim nebom, se zavihteli na kolo, tekli čez drn in strn, se naučili voziti kajak, teči na smučeh, smučati, plezati in tudi zdravo jesti"

Ljudje danes nimajo veliko časa. Dnevi so podrejeni službi, časa za telesno aktivnost in sprostitev pa je vse manj. S sestavo BootCamp in PowerKick programa želimo strankam omogočiti kratke, intenzivne in zabavne treninge pri katerih rezultati ne izostanejo.

Rekreacijsko društvo Cerknica (BootCamp in PowerKick)

Verjamemo, da bodo stranke v naših treningih našle sprostitev za vsakdanji stres in naporen urnik, ki jih sili k neaktivnemu in nezdravemu življenjskemu stilu. Vsekakor želimo, da naše stranke naredijo korak naprej, ter s konstantno telesno aktivnostjo, zdravo prehrano in odličnimi treningi izboljšajo kvaliteto svojega življenja.

Z drugimi besedami, kar potrebujejo ljudje, je učinkovit sistem vadbe, ki jim bo 3 krat na teden vzel maksimalno 45 minut in jim kljub temu zagotovil odlično telesno pripravljenost in dobro počutje. S tem namenom smo sestavili trening program Cerknica BootCamp in Powerkick.

bootcamp-in-powerkick-trening-rekreacijsko-drustvo-cerknica

Trening program BootCamp in powerkick v osnovi temelji na intervalnem načinu treniranja. Intervalni trening je ključ do izboljšanja sposobnosti dihal, srca in ožilja. Pomembno je, da s se treningom ne izgublja na moči, hitrosti in eksplozivnosti, kar se zgodi pri klasični aerobni vadbi (tek na dolge proge, kolesarjenje itd.) Z intervalnim treningom lahko natančno kontroliramo iz katerega energijskega sistema bo telo črpalo energijo s točno določenim razmerjem dela in počitka.

Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki stranke nikoli ne dolgočasijo in telo vedno prisilijo k maksimalni intenzivnosti. V poletnih mesecih se rekreacijski treningi izvajajo tudi v naravi v Cerknici.

Cilj BootCamp treninga so raznovrstni in zabavni treningi s katerimi želimo naučiti člane pravilno in konstantno izvajati vse osnovne funkcionalne gibe. Predvsem pa razviti osnovno gibljivost, motoriko in vsesplošno telesno pripravljenost.

Naučili se boste pravilno uporabljati vsa orodja, ki jih uporabljamo v Rekreacijskem centru Cerknica: Kettlebell, Stretch Band, Medicine Ball, Barbell, TRX, Ropes, Sand Bags in seveda telesna teža.

S treningi boste pokurili maščobe, razvili moč, gibljivost, povečali zmogljivost srca in ožilja, izboljšali kondicijsko pripravljenost celotnega telesa, predvsem pa se boste zabavali in zmanjšali nivo stresa.

Z vadbo začnemo v četrtek, 29.9.2016 tudi na lokacijah Grahovo in Rakek!

BOOTCAMP IN POWERKICK TRENING - REKREACIJSKO DRUSTVO CERKNICA

Bootcamp in powerkick trening Cerknica - Rekreacijsko društvo Cerknica

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Bootcamp in powerkick trening Cerknica - Rekreacijsko društvo Cerknica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Bootcamp in powerkick trening Cerknica - Rekreacijsko društvo Cerknica
  • Polno ime REKREACIJSKO DRUŠTVO CERKNICA
  • Davčna številka 58630163 SI58630163
  • Matična številka 5922739000
  • Davčni zavezanec Ne